Ian Somerhalder: Το τρυφερό του μήνυμα στη σύζυγό του & η φώτο που μάζεψε πάνω από 1,3 εκ. likes

«Πόσο τυχερός είμαι που έγινα μάρτυρας της πιο φυσικής σου και δυνατής σου στιγμής!».

Ian Somerhalder: Το τρυφερό του μήνυμα στη σύζυγό του & η φώτο που μάζεψε πάνω από 1,3 εκ. likes

Ο Ian Somerhalder και η Nikki Reed πάντα ήταν ένα από τα πιο γλυκά ζευγάρια του Hollywood. Σπάνια μιλούν για την ζωή τους, την αγάπη τους και τον έρωτά τους, πόσο μάλλον στο Instagram.

Τη μόνη ανακοίνωση που έκαναν στο δημοφιλές Μέσο ήταν ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί. Ωστόσο, αυτό το Σαββατοκύριακο ο Somerhalder έκανε κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά. Δημοσίευσε γυμνή φωτογραφία της Nikki Reed θέλοντας να την τιμήσει στην πρώτη της γιορτή της Μητέρας.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η Reed φαίνεται γυμνή να ποζάρει δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Ο ηθοποιός συνόδευσε το post του με ένα υπέροχο γράμμα προς τη σύζυγό του, κάνοντας πάνω από 1.300.000 χρήστες να πατήσουν το κουμπί like!

«Κανένα φίλτρο δεν χρειάζεται. Θυμάμαι να έχω τραβήξει αυτή τη φωτογραφία, αυτού του μαγικού πλάσματος με ένα μικροσκοπικό πλάσμα μέσα του. Nicole, είσαι η ζεστασιά του ήλιου, είσαι το φως του φεγγαριού, είσαι ο αέρας της αναπνοής μου και το έδαφος που πατώ. Πόσο τυχερός νιώθω που έγινα μάρτυρας στην πιο φυσική σου και δυνατή σου στιγμή, τη μητρότητα. Είμαι τόσο βαθιά ευγνώμων για τη μεγάλη θυσία, υπομονή, θέληση και δύναμη να μεγαλώσεις, να καλλιεργήσεις και να ωθήσεις αυτόν τον μικροσκοπικό άγγελο στον κόσμο. Με εμπνέεις καθημερινά για να μάθω και παράλληλα μέσα από αυτή την καθημερινότητα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι θα είμαστε οι γονείς που πάντα ονειρευόμαστε να είμαστε. Χαρούμενη πρώτη γιορτή της Μητέρας. Τι μια ξεχωριστή μέρα, όπως κάθε μέρα, να την περάσω στον ήλιο της Καλιφόρνιας μαζί σας και το μικρό μας.
Με αγάπη ο μπαμπάς του μωρού σου ή αλλιώς Ian!».

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:
H Gwyneth Paltrow δημοσιεύει για πρώτη φορά γυμνή φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της

Οι άγνωστες μαμάδες των Ελλήνων σταρ, σε σπάνιες φωτογραφίες

Διάσημες μαμάδες που κάνουν μαμαδίστικα πράγματα με τα παιδιά τους (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved