Γνωστός γυμναστής περιμένει το πρώτο του παιδί και πόσταρε το υπερηχογράφημα του μωρού

Ανακοίνωσε ο ίδιος τα ευχάριστα νέα με μια selfie αγκαλιά με την σύντροφό του.

Γνωστός γυμναστής περιμένει το πρώτο του παιδί και πόσταρε το υπερηχογράφημα του μωρού

Ο 31 χρονος personal trainer, γνωστός και ως The Body Coach, παρότι είναι ιδιαίτερα φειδωλός σε οτιδήποτε αφορά στην προσωπική του ζωή, έκανε μια εξαίρεση και πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την οποία ανακοινώνει ότι θα γίνει μπαμπάς.

«Σας ενημερώνω ότι θα γίνω μπαμπάς. Αυτή είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύω φωτογραφία μου με τη Rosie. Πάντα επέλεγα να κρατώ την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έχοντας αυτά τα καταπληκτικά νέα σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να τα μοιραστώ μαζί σας. Είμαστε και οι δυο μας κατενθουσιασμένοι που θα γίνουμε γονείς. Δεν γνωρίζουμε το φύλο του μωρού καθώς είναι μόλις 10 εβδομάδων! TheBabyCoach έρχεται..!».

Ο Joe Wicks, ο οποίος ασχολείται και με τη συγγραφή βιβλίων υγιεινής διατροφής, είναι ζευγάρι με την Rosie Jones, από τον Σεπτέμβρη του 2016. Μιλώντας σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι έχουν μια φυσιολογική ζωή με την σύντροφό του, ταξιδεύουν συχνά και ναι, είναι αυτός που μαγειρεύει πιο συχνά στο σπίτι.

Διαβάστε επίσης

Η πιο γλυκιά φωτογραφία της ημέρας είναι αυτή- Γνωστή γυμνάστρια φωτογραφίζει το μωρό της που κοιμάται

Διάσημος καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ περιμένει παιδί από την προσωπική του γυμνάστρια!

Video: H γυμνάστρια των celebrities, η έγκυος Tracy Anderson δίνει συμβουλές για προγεννετικές ασκήσεις!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved