Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της είχε γενέθλια κι αυτή είναι η απίθανη φωτογραφία του

Ο γιος της έγινε 2 χρόνων!

Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της είχε γενέθλια κι αυτή είναι η απίθανη φωτογραφία του

Μία σημαντική ημέρα ήταν η 11η Μάϊου για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, αφού ο γιος τους είχε γενέθλια. Ο μικρούλης, που θα πάρει το όνομα Αρίων, έσβησε τα δύο κεράκια στην τούρτα του και η μαμά του ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, μία απίθανη φωτογραφία του.

Ο Αρίων είχε πέσει με τα μούτρα στο κομμάτι με την τούρτα και η Κατερίνα Καραβάτου, δεν γινόταν να μην απαθανατίσει την απίθανη αυτή στιγμή. «Μια στιγμή από χθες: την ώρα που Αρίωνας πέφτει με τα μούτρα μέσα στην τούρτα του...!!! Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές και την αγάπη σας αυτήν την πολύτιμη κι ανεκτίμητη μέρα!» ήταν το σχόλιο, που συνόδευσε τη φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/Birk4SLloFm/



Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει ότι θα βαφτίσουν το γιο τους, στις αρχές Ιουνίου και θα πάρει το όνομα Αρίων - Ιωάννης. Το Ιωάννης είναι το όνομα του μπαμπά της, που έχει φύγει από τη ζωή. Και με αυτόν τον τρόπο θέλουν να τον τιμήσουν.

Το ζευγάρι έχει και μία κόρη την Αέλια, ενώ αν και αποφεύγουν να δείχνουν τα πρόσωπα των παιδιών τους, οι φωτογραφίες που ανεβάζει η Κατερίνα Καραβάτου στο Instagram είναι όλες τους απίθανες.

Δείτε κάποιες από αυτές, στην παρακάτω photo gallery.

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Καραβάτου: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της Αέλια

Η Κατερίνα Καραβάτου φωτογραφίζει τον γιο της στην μπανιέρα (pic)

Ο Κατσούλης junior μαστορεύει και η μαμά Κατερίνα τον τραβάει βίντεο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved