Κέρδισε μία πρέσα φρούτων Pure Juice της Kenwood!

Το καλοκαίρι έρχεται και εσύ αναζητάς δροσιστικά ροφήματα για τα παιδάκια σου. Υπάρχει τίποτα πιο γευστικό και θρεπτικό από τους φυσικούς χυμούς;

Κέρδισε μία πρέσα φρούτων Pure Juice της Kenwood!

Προτίμησε λοιπόν, την κλασική επιλογή που θα χαρίσει στα αγγελούδια σου την ενέργεια που χρειάζονται. Τώρα μπορείς να ετοιμάσεις πολύχρωμους, τονωτικούς χυμούς από φρούτα και λαχανικά, πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ, χάρη στην πρέσα φρούτων Pure Juice της Kenwood.

kenwood

Σου δίνουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσεις το απόλυτο εργαλείο για την κουζίνα σου απλώς λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα από τις 8 μέχρι τις 14 Μαΐου και ίσως είσαι μία από τις τυχερές που θα κερδίσει την πρέσα φρούτων Pure Juice της Kenwood, για να φτιάχνεις 100% υγιεινούς χυμούς για τα μικρά σου.

kenwood1

Ένα από τα δυνατά της χαρακτηριστικά είναι ότι με την αργή σύνθλιψη τα φρούτα και τα λαχανικά δίνουν μέχρι και το 84% του χυμού τους διατηρώντας την γεύση τους, το χρώμα τους αλλά και τα θρεπτικά συστατικά τους! Έτσι, θα προσφέρεις στην οικογένειά σου ακόμη περισσότερες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Περισσότερα για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πρέσας φρούτων Pure Juice της Kenwood μπορείς να μάθεις εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved