Πρίγκιπας George, πριγκίπισσα Charlotte & πρίγκιπας Louis: Βάζουμε στο μικροσκόπιο τα πορτρέτα τους

Συγκρίνουμε τα πρώτα επίσημα πορτρέτα των πριγκιπικών μωρών και βρίσκουμε διαφορές και ομοιότητες

Πρίγκιπας George, πριγκίπισσα Charlotte & πρίγκιπας Louis: Βάζουμε στο μικροσκόπιο τα πορτρέτα τους

Μέσα στο σαββατοκύριακο και δύο εβδομάδες, μετά τη γέννηση του, το Παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις δύο πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νεογέννητου πρίγκιπα Louis. Και μόλις τις είδαμε, πάθαμε ένα Deja vu. Όμοιο με εκείνο που είχαμε πάθει και κατά την έξοδο της Kate Middleton από το μαιευτήριο, στις 23 Απριλίου.

Γιατί και εδώ, είχαμε αρκετές ομοιότητες με τη φωτογράφηση της πριγκίπισσας Charlotte, που πρωταγωνιστεί και στις φωτογραφίες του μικρότερου αδελφού της. Άλλωστε, στη μία από τις δύο φωτογραφίες η μοναχοκόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, κρατά στην αγκαλιά της τον πρίγκιπα Louis και τον φιλά τρυφερά, έχοντας μπει για τα καλά στο ρόλο της μεγάλης αδελφής.

Το ίδιο είχε συμβεί και με τον πρίγκιπα George, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στην πρώτη επίσημη φωτογράφηση της αδελφή του, την οποία κρατούσε με καμάρι στην αγκαλιά του, ενώ επίσης της δίνει ένα τρυφερό φιλί. Και μόνο σύμπτωση δεν είναι το κόνσεπτ των δύο φωτογραφήσεων, αφού χρέη φωτογράφου εκτέλεσε η μαμά, Kate Middleton. Επίσης, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis, πέρα από την εκπληκτική τους ομοιότητα, φορούσαν το ίδιο λευκό φορμάκι!

Η πρώτη επίσημη φωτογράφηση του πρωτότοκου, πρίγκιπα George κινήθηκε σε διαφορετικό ύφος, αφού ήταν και το πρώτο παιδί. Έτσι, οι φωτογραφίες εκείνες ήταν καθαρά οικογενειακές, όπου ο νεογέννητος πρίγκιπας πόζαρε στην αγκαλιά των γονιών του, έχοντας δίπλα και τα δύο κατοικίδιά του, Lupo και Tilly. Τέλος, οι δύο πρίγκιπες στα πορτρέτα δεν διέκοψαν τον ύπνο τους, αντίθετα, η πριγκίπισσα Charlotte ήταν ξύπνια και κοιτούσε απευθείας το φακό. Φαίνεται, από νεογέννητη το έχει με τα… φώτα!

Δείτε στην παρακάτω photo gallery, τα πρώτα επίσημα πορτρέτα των τριών πριγκιπικών μωρών.

Διαβάστε επίσης

Επιτέλους! Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νεογέννητου πρίγκιπα Louis

Πριγκίπισσα Charlotte: Έγινε 3 χρόνων και θυμόμαστε τις στιγμές της που μας «έκλεψαν» την καρδιά

Βασίλισσα Ελισάβετ: Γνωρίστε και τα έξι δισέγγονά της (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved