Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον 1,5 μηνών γιο της

Ποζάροντας για τους 12 εκατομμύρια ακολούθους της

Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον 1,5 μηνών γιο της

Στις 19 Μαρτίου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ιταλό τραγουδιστή Fedez κι όλη η κοινότητα του Instagram έσπευσε να τους δώσει συγχαρητήρια αφού οι απανταχού fans της διάσημης fashion blogger αδημονούσαν για το ευχάριστο γεγονός.

Ενάμιση μήνα μετά την γέννηση του γιού της, το διάσημο μοντέλο από την Ιταλία φαίνεται πιο ήρεμη και ευτυχισμένη από ποτέ. Κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό και στο πλευρό του συζύγου της, ετοιμάζεται να σβήσει την πιο γλυκιά τούρτα που της έχουν ετοιμάσει. Ο λόγος για την Chiara Ferragni που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσωπικές της στιγμές από την γενέθλια μέρα της.

«Σήμερα έχω τα γενέθλια μου και νιώθω τόσο τυχερή που τα γιορτάζω περικυκλωμένη από την αγάπη σας, με την όμορφη οικογένεια μου. Σας ευχαριστώ όλους» έγραψε η διάσημη blogger και δε δίστασε να μας αποκαλύψει την ηλικία της με το hashtag #Chiara30+1.

Η όμορφη μαμά πλέει σε πελάγη ευτυχίας γεγονός που δεν κρύβεται από το πλήθος των φωτογραφιών που μας έχει χαρίσει κατά καιρούς αυτές τις έξι εβδομάδες.

Δείτε τις φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή μέρα στην gallery που ακολουθεί..

Δείτε ακόμα:

Eva Longoria: Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το γιο της, έκανε με διαφορά το καλύτερο baby shower

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο γιος της έγινε 5 και το γιόρτασε με ένα εντυπωσιακό πάρτι (pics&vid)

Ελένη Πετρουλάκη: Για μπάνια με τις κόρες της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved