Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία μετά τη γέννα και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Ένα μήνα μετά τον ερχομό του τρίτου της παιδιού

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία μετά τη γέννα και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

«Ένα μήνα μετά και είμαι ακόμα πολύ πρησμένη» γράφει σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Η τρίτη εγκυμοσύνη είναι μακράν η πιο δύσκολη από άποψη προσπάθειας αλλά μέρα με τη μέρα νιώθω και πιο δυνατή» συμπλήρωσε.

Ο λόγος για την Jessie James Decker που έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, στις 31 Μαρτίου. Η τραγουδίστρια μπορεί να έχει βρεθεί στην ίδια θέση άλλες δύο φορές, όμως, όπως υποστηρίζει αυτή είναι η πιο δύσκολη. Στην φωτογραφία που ανέβασε φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη της κοιλίτσα και η ταλαιπωρία στο πρόσωπό της διακρίνεται ξεκάθαρα. Βέβαια, με την ανάρτησή της αυτή θέλησε να δώσει δύναμη και κουράγιο σε πολλές γυναίκες που βιώνουν την ίδια κατάσταση.

jessiejamesdecker 30855739 163349847679848 1705892144465575936 n

«Είναι πραγματικά μαγικό το τι μπορεί να κάνει το σώμα μας και νιώθω ευγνώμων που το βίωσα. Ξέρω ότι σας το λέω αυτό μετά από κάθε εγκυμοσύνη όμως αξίζει να αναλογιστούμε τι αλλαγές βιώνει το σώμα μας μέσα σε εννιά μήνες και να σταματήσουμε να αγχωνόμαστε για το πότε και αν θα επανέλθει. Ευχαριστηθείτε το μωράκι σας και ζήστε κάθε στιγμή μαζί του.. Να είστε περήφανες για το σώμα σας και για το τι αυτό έκανε».

Δείτε ακόμα:

Ciara και Russell Wilson: Τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους ήταν βγαλμένα από παραμύθι (pics)

Χθες αργά το βράδυ η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός γέννησε τα δίδυμά της (pics)

Οι πιο γλυκές στιγμές της Courteney Cox με την κόρη της Coco (pics)

Γνωστή ηθοποιός φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα παρέα με την έγκυο φίλη της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved