David Beckham: Έχει γενέθλια & η Harper του εύχεται «Χρόνια πολλά» μέσα από ένα τρυφερό βίντεο

Ο άσσος του ποδοσφαίρου έχει γενέθλια και η οικογένειά του, ετοιμάζεται πυρετωδώς!

David Beckham: Έχει γενέθλια & η Harper του εύχεται «Χρόνια πολλά» μέσα από ένα τρυφερό βίντεο

Ο David Beckham σήμερα έχει την τιμητική του. Έχει γενέθλια. Γίνεται 43 ετών και η οικογένειά του, ετοιμάζεται να γιορτάσει τη σημερινή ημέρα, κάνοντάς τη ξεχωριστή για εκείνον.

Από το πρωί η Victoria Beckham δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από την προετοιμασία, τα δώρα που περιμένουν τον David στην κουζίνα του σπιτιού αλλά και βίντεο με τη μικρή του Harper να του εύχεται «Χρόνια πολλά» με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

«Γεια σου μπαμπά μου. Χαρούμενα γενέθλια. Ελπίζω να σου αρέσουν τα υπέροχα δώρα σου. Με αγάπη Harper. Σε αγαπώ πάρα πάρα πολύ, μπαμπάκα μου!», έγραψε σε μια κάρτα της και τη διάβασε στην κάμερα της μαμάς της λίγο πριν φύγει για το σχολείο.

Πέρα από το βίντεο της Harper όμως και τις φωτογραφίες με τα δώρα του, η Victoria δημοσίευσε και μια οικογενειακή φωτογραφία του David με τα παιδιά του (λείπει ο Brooklyn) σχολιάζοντας: «Χαρούμενα γενέθλια στον καλύτερο μπαμπάκα. Όλοι σε αγαπάμε πάρα πολύ. Πολλά πολλά φιλάκια από όλους εμάς... Μας λείπεις @brooklynbeckham X».

Δείτε το αξιολάτρευτο βίντεο παρακάτω και δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Victoria στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved