Μαρία Μπακοδήμου: Οι γιοι της μεγάλωσαν και είναι δύο κούκλοι

Οι γιοι της μεγάλωσαν και «καίνε» καρδιές!

Μαρία Μπακοδήμου: Οι γιοι της μεγάλωσαν και είναι δύο κούκλοι

Έχουν περάσει περισσότερα από 15 χρόνια, που η Μαρία Μπακοδήμου μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο είχαν τα ηνία της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Mega, με το «Σαν στο σπίτι σας». Και μέσα σε αυτά 4 χρόνια που το δίδυμο ήταν στην εκπομπή, ζήσαμε τηλεοπτικά και τις δύο εγκυμοσύνες της παρουσιάστριας στους γιους της, Νικήτα και Άρη.

Τα επόμενα χρόνια, η Μαρία Μπακοδήμου συνέχιζε να είναι από τα ισχυρά brand names της τηλεόρασης και παρ’ όλο που η ίδια ήταν «εκτεθειμένη» στη δημοσιότητα, τα δύο της παιδιά τα κράτησε μακριά από τους προβολείς. Δεν είχαμε δει πουθενά φωτογραφίες τους. Μέχρι που οι δύο γιοι της, πλέον, μεγάλωσαν (σήμερα είναι 17 και 16 χρόνων αντίστοιχα) και η παρουσιάστρια με καμάρι και περηφάνια, ανεβάζει φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά της, στο Instagram. άλλωστε και οι ίδιοι διατηρούν λογαριασμούς στα social media και, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας τους, είναι ενεργοί χρήστες.

Κι απ’ όλες τις φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα, έχουμε να πούμε ότι πρόκειται για δύο όμορφος νεαρούς άνδρες, που σίγουρα «καίνε» καρδιές! Όσο για το που μοιάζουν; Νομίζουμε ότι ο μεγάλος ο Νικήτας μοιάζει στο μπαμπά του, Δημήτρη Αργυρόπουλο και ο μικρότερος ο Άρης, στη μαμά του! Εσείς τι λέτε; Σε ποιον μοιάζουν;

Οι φωτογραφίες είναι από το Instagram της Μαρίας Μπακοδήμου, του Νικήτα Αργυρόπουλου και του Άρη Αργυρόπουλου

Διαβάστε επίσης

Μαρία Μπακοδήμου: Η φωτογραφία με τον γιο της Νικήτα και το μήνυμά της για τις εξετάσεις (pic)

Μαρία Μπακοδήμου: Ο γιος της έχει γενέθλια και η φωτογραφία που ανέβασε «ρίχνει» το διαδίκτυο (pic)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved