Ο αριθμός των νταντάδων που έχει η Kate Middleton θα σας εκπλήξει

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton καλωσόρισαν το τρίτο τους παιδί, ένα αγόρι, στις 23 Απριλίου και πλέον είναι και επίσημα μια πενταμελής οικογένεια.

Ο αριθμός των νταντάδων που έχει η Kate Middleton θα σας εκπλήξει

Η Δούκισσα του Cambridge, που έδειχνε υπέροχη και ακούραστη όταν εμφανίστηκε στην πόρτα της κλινικής για τις καθιερωμένες φωτογραφίες, έδειξε για πρώτη φορά στον κόσμο το νεογέννητο γιο της. Η ίδια έχει ακόμη δύο παιδιά. Τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte.

Η αλήθεια είναι το να έχεις τρία παιδιά κάτω από την ηλικία των 5 ετών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και από τη στιγμή που κάθε μαμά γνωρίζει ότι η φροντίδα τόσο μικρών παιδιών (κι ενός βρέφους) είναι εξαντλητική, δέχεται κάθε είδους βοήθεια καθώς από πάνω της φεύγει ένα βάρος.

Από την πρώτη εμφάνιση της Kate έξω από την κλινική, φάνηκε ότι έχει βοήθεια από πίσω και μάλιστα αρκετή. Μπορεί πολλές μαμάδες να πιστεύουν ότι η Δούκισσα έχει μια ομάδα από νταντάδες όπως η Mary Poppins ή η Nanny Mcphee, όμως η ίδια είναι πολύ πιο απλή απ' όσο φαντάζεστε καθώς έχει μόνο μία νταντά και για τα τρία παιδιά της.

Η Maria Borrallo είναι με την οικογένεια από το 2014 καθώς ανέλαβε τη φροντίδα του μικρού George απ'όταν ήταν 8 μηνών. Να σας θυμίσουμε ότι η πρώτη λέξη της πριγκίπισσας Charlotte ήταν «Νταντά (Nanny)».

Αν και συχνά περνά απαρατήρητη από τους φωτογράφους, κανείς μπορεί να την αναγνωρίσει από τη ρετρό στολή που φοράει. H σήμα κατατεθέν στολή της νταντάς είναι στην πραγματικότητα η επίσημη στολή για τις νταντάδες του διάσημου κολεγίου Norland, που βρίσκεται στο Bath. Η συγκεκριμένη σχολή εκπαιδεύει νταντάδες για πλούσιους, γαλαζοαίματους και διάσημους από το 1892, ενώ το πρόγραμμα σπουδών μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το ράψιμο, το μαγείρεμα και την αλλαγή πάνας, την αυτοάμυνα, την αντιμετώπιση αντιτρομοκρατικών επιθέσεων, καθώς και το πώς να αποφεύγει κανείς τους αδιάκριτους φωτορεπόρτερ.

Η Maria Borrallo, μένει μαζί με την οικογένεια και έχει δικό της διαμέρισμα μέσα στο παλάτι Kensington. Αναγνωρίζοντας το βαρύ πρόγραμμα της Kate και του William, το να έχεις μια τέτοια ικανή νταντά σημαίνει πολλά!

Δείτε φωτογραφίες της νταντάς στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

Για αυτό η Kate Middleton γέννησε και έφυγε την ίδια μέρα από το μαιευτήριο

Ο πρίγκιπας William έμαθε από τα λάθη του: Δείτε πώς κράτησε τώρα ασφαλές το νεογέννητο μωρό

Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte στο μαιευτήριο με τον μπαμπά τους (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved