Ο πρίγκιπας William έμαθε από τα λάθη του: Δείτε πώς κράτησε τώρα ασφαλές το νεογέννητο μωρό

Ο πρίγκιπας William δεν επανέλαβε το ίδιο λάθος με τις δύο προηγούμενες εξόδους από το μαιευτήριο!

Ο πρίγκιπας William έμαθε από τα λάθη του: Δείτε πώς κράτησε τώρα ασφαλές το νεογέννητο μωρό

Στους ρυθμούς του νεογέννητου πρίγκιπα κινούνται από την Δευτέρα (23/4) στη Μ. Βρετανία, οπότε και η Kate Middleton έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι. Οι πληροφορίες διαδέχονται η μια την άλλη με καταιγιστικούς ρυθμούς και πολλές από αυτές έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Για παράδειγμα, σας πάει το μυαλό ποιο σοβαρό λάθος έκανε ο πρίγκιπας William κατά την έξοδο από το μαιευτήριο, στα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, πρίγκιπα George και πριγκίπισσας Charlotte; Και μάλιστα, ήταν σοβαρό λάθος, και είχε να κάνει με την ασφάλεια των νεογέννητων μωρών. Εμάς δεν μας πήγε, έτσι όταν διαβάσαμε ότι είχε να κάνει με το καθισματάκι που τα κουβαλούσε, με ενδιαφέρον διαβάσαμε το άρθρο.

Το πριγκιπικό ζεύγος και στις τρεις εξόδους, έβαλε τα μωρά στο ειδικό καθισματάκι (το γνωστό αυγό) για να τα μεταφέρουν στην οικία τους. Και αυτό είναι το σωστό και όχι στην αγκαλιά της μαμάς, όπως έχουμε δει να κάνουν αρκετές celebrities, όταν φεύγουν με το μωρό από το μαιευτήριο. Ωστόσο, ο πρίγκιπας William έκανε… μισές δουλειές, διότι όπως διαβάζουμε στο popsugar, τόσο στον πρίγκιπα George, όσο και στην πριγκίπισσα Charlotte, είχε βάλει λάθος την κουβέρτα.

kate middleton prince william mora 5

Στον πρίγκιπα George, και λόγω απειρίας, τύλιξαν το νεογέννητο μωρό με μία κουβερτούλα (υπενθυμίζουμε ότι γεννήθηκε 22 Ιουλίου, άρα είναι κι ένας ζεστός μήνας ακόμη και στην Αγγλία) και πέρασαν τους ιμάντες του καθίσματος πάνω από το μωρό με την κουβερτούλα!

Στην έξοδο της πριγκίπισσας Charlotte ήταν περισσότερο ενημερωμένοι κι έτσι πήραν περισσότερα μέτρα ασφαλείας. Είχαν τοποθετήσει σωστά την κουβέρτα πάνω από τους ιμάντες, στο καθισματάκι, όμως, ήταν μεγάλη σε μέγεθος, ενώ το έκαναν με έναν πιο πρόχειρο τρόπο και η κουβέρτα θα μπορούσε να τραβηχτεί και να καλύψει το στόμα ή τη μυτούλα του νεογέννητου μωρού.

Την τρίτη φορά, όμως, ο πρίγκιπας William (αν σώνει και ντε πρέπει να χρεώσουμε σε εκείνον τα λάθη), έπαθε κι έμαθε. Και ο τρόπος που τοποθέτησε το μωρό στο καθισματάκι θεωρείται και ο σωστός. Τη δε κουβέρτα επίσης, τοποθέτησαν σωστά, ενώ οι πλευρές της είναι έτσι τοποθετημένες ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πέσει στο πρόσωπο του μωρού.

Όπως εξηγεί ειδικός στο Popsugar.com, ο λόγος που η κουβέρτα δεν πρέπει να είναι κάτω από τους ιμάντες, είναι γιατί η κουβέρτα δημιουργεί έναν κενό χώρο μεταξύ των ιμάντων και του μωρού, με αποτέλεσμα να μην είναι αρκετά σφιχτά για να κρατήσει το μωρό ασφαλές σε περίπτωση ατυχήματος.

Δείτε στην παρακάτω gallery, τις εξόδους των τριών πριγκιπικών μωρών και τα επίμαχα λάθη με τη μεταφορά τους, στο καθισματάκι.

Διαβάστε επίσης

Για αυτό η Kate Middleton γέννησε και έφυγε την ίδια μέρα από το μαιευτήριο

Kate Middleton: Οι τρεις έξοδοι της από το μαιευτήριο είναι ολόιδιες μεταξύ τους

Ασφάλεια παιδιού στο αυτοκίνητο:Τα 8 μεγαλύτερα λάθη που κάνετε και πώς να τα αποφύγετε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved