Για πρώτη φορά: Η απάντηση της Λάουρα Νάργες στις δηλώσεις της Αναστασίας Περράκη

Τι απάντησε στην ερώτηση για τις δηλώσεις που έχει κάνει για εκείνη η πρώην σύζυγος του Μιχάλη Μουρούτσου;

Για πρώτη φορά: Η απάντηση της Λάουρα Νάργες στις δηλώσεις της Αναστασίας Περράκη

Στην εκπομπή «Ooh la la» και στη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Λάουρα Νάργες και η δημοσιογράφος τη ρώτησε για τη σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο, αλλά και τις δηλώσεις που έχει κάνει για εκείνη, η πρώην σύζυγός του, αναφορικά με το παιδί. Η Σάσα Σταμάτη, αρχικά, τη ρώτησε για την συγκινητική δήλωση που έκανε για εκείνη ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος διαβάζοντας το γράμμα της καλής του στο έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 2, σχολίασε ότι είναι «Η πιο ιερή επιλογή που έχει κάνει στη ζωή του»!

Η Λάουρα Νάργες δήλωσε συγκινημένη από τη δήλωση του αγαπημένου της, αλλά στην ερώτηση της Σάσας Σταμάτη αν πρόκειται να παντρευτούν, απέφυγε να δώσει μία σαφή απάντηση. Αν κι εξήγησε ότι πρέπει πρώτα να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ προηγούνται άλλα πράγματα που πρέπει να μπουν σε μία σειρά. Παραδέχτηκε, όμως, ότι έχουν πολύ καλή χημεία κι από την αρχή της σχέσης τους έθεσαν με αρκετή συζήτηση, σωστά τις βάσεις.


https://www.instagram.com/p/Bd702q4B2jN/



Όσο για το διαζύγιο του Μιχάλη Μουρούτσου με την Αναστασία Περράκη, που δεν έχει βγει ακόμη, τόνισε ότι δεν την ενοχλεί, αφού κάποια πράγματα δε μπορεί να τα ελέγξει. Η παρουσιάστρια τη ρώτησε για τις δηλώσεις της Αναστασίας Περράκη για τη σχέση της με το παιδί και η Λάουρα Νάργες απάντησε: «Δεν είμαι μητέρα, αλλά μπορώ να καταλάβω την ευαισθησία που μπορεί να έχεις προς σε ένα παιδί. Εγώ σέβομαι το παιδί που υπάρχει, οπότε δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να συζητήσω αυτό το θέμα γενικά και να μπω πιο βαθιά σε αυτό. Σέβομαι την ύπαρξη του παιδιού και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

Έκλεισε, πάντως, λέγοντας ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος είναι και για εκείνη μία «ιερή» επιλογή και νιώθει ευγνώμων, που είναι στη ζωή της.

Διαβάστε επίσης

Αναστασία Περράκη: «Με ενόχλησε με τη Λάουρα ότι δεν είχαν μπει κάποια όρια»

Η Αναστασία Περράκη, ο Μουρούτσος, η Λάουρα Νάργιες και το παιδί...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved