Amal Clooney: Μιλά πρώτη φορά για τα δίδυμα και αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζουν (pics)

Συνέντευξη, που συνοδεύτηκε από μία εντυπωσιακή φωτογράφηση, έδωσε η Amal Clooney.

Amal Clooney: Μιλά πρώτη φορά για τα δίδυμα και αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζουν (pics)

Αν και δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, ο Τύπος την αντιμετωπίζει ως σταρ. Άλλωστε, έχει παντρευτεί τον George Clooney – για την ακρίβεια, τον κατάφερε να απαρνηθεί την εργένικη ζωή – και αυτό είναι αρκετό η πετυχημένη δικηγόρος να έχει τέτοια αντιμετώπιση. Η ίδια δείχνει από τη μία να μην ενθουσιάζεται με το star system, όμως, κινείται με άνεση σε αυτό, ενώ έχει υιοθετήσει κι ακριβό, αλλά πάντα κομψό στυλ.

amal clooney 1

Επίσης, δεν ξέρουμε αν προ George Clooney είχε ονειρευτεί ότι μία μέρα θα γινόταν εξώφυλλο, στην Vogue. Όμως, το κατάφερε και αυτό! Η Amal Clooney είναι το νέο εξώφυλλο της Vogue για το τεύχος Μαΐου. Και η εντυπωσιακή φωτογράφηση συνοδεύεται με μία τρυφερή εξομολόγηση της δικηγόρου, η οποία μεταξύ άλλων, μιλάει για τα δίδυμα, Ella και Alexander.

amal clooney 2



Όπως αποκάλυψε, ο γιος μοιάζει στον μπαμπά του, ενώ η κόρη είναι ολόιδια με εκείνη. Κάτι που είχε αποκαλύψει με χαρά και ο διάσημος ηθοποιός. Η Amal Clooney αποκάλυψε, επίσης, ότι τα δίδυμα, τα οποία γεννήθηκαν τον περασμένο Ιούνιο, έχουν πει ήδη τις πρώτες τους λεξούλες. Ενώ η πρώτη που είπαν, ήταν «Μαμά».

Οι φωτογραφίες είναι από το τεύχος Μαΐου της Vogue, όπως δημοσιεύτηκαν στο Vogue.com

Διαβάστε επίσης

George-Amal Clooney: Είδαμε για πρώτη φορά το εσωτερικό του σπιτιού τους και πάθαμε πλάκα (pics)

Amal Clooney: 15 φορές που παρέδωσε μαθήματα στυλ και στην εργασία της (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved