Θοδωρής Αθερίδης: Ποζάρει με την κόρη του και ναι, είναι ολόιδιοι! (pics)

Μπαμπάς και κόρη μοιάζουν πολύ!

Θοδωρής Αθερίδης: Ποζάρει με την κόρη του και ναι, είναι ολόιδιοι! (pics)

Πάσχα με την κόρη του Φωτεινή και τη Σμαράγδα Καρύδη πέρασε ο Θοδωρής Αθερίδης. Οι τρεις τους με παρέα βρέθηκε τις μέρες του Πάσχα στην Αίγινα, όπου διατηρεί σπίτι η Σμαράγδα Καρύδη. Και κρίνοντας από τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media, τα πέρασαν σούπερ!


https://www.instagram.com/p/BhTuSYbA3xn/

Ωστόσο, οι φωτογραφίες που μας τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον, είναι εκείνες του Θοδωρή Αθερίδη με την μοναχοκόρη του, Φωτεινή. Μπαμπάς και κόρη πόζαραν στο φακό, κι εντυπωσιαστήκαμε από τη μεταξύ τους ομοιότητα. Μάλιστα, δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τους followers, που έσπευσαν να σχολιάσουν, πόσο του μοιάζει η κόρη.


https://www.instagram.com/p/BhTu3cPDine/

Η Φωτεινή Αθερίδου ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά της στην Υποκριτική και μάλιστα είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα. Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι συγκινήθηκε όταν η κόρη του, του ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Και ακόμη μεγαλύτερη ήταν η συγκίνησή του, όταν την είδε στο θέατρο. Άλλωστε, πρόκειται για μία καλλιτεχνική οικογένεια, αφού η πρώην σύζυγός του, Ελένη Γκασούκα είναι από τις πιο καταξιωμένες σκηνοθέτιδες του θεάτρου.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery περισσότερες φωτογραφίες του Αθερίδη με την κόρη του, Φωτεινή. Τι λέτε, μοιάζουν;

Διαβάστε επίσης

Οι κολλητοί φίλοι της εγχώριας σόουμπιζ και τα ποστ τους στο Instagram!

Σαν δυο σταγόνες νερό: Παιδιά που είναι ολόιδια με τους διάσημους γονείς τους! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved