Σοκάρει η σύζυγος Ολυμπιονίκη: «Χτυπάω το γιο μου με ζώνη και τον κλείνω σε σκοτεινό δωμάτιο»

«Το ξύλο και οι αυστηρές τιμωρίες αποτελούν το μυστικό για να γίνει ένα παιδί πρωταθλητής κόσμου»

Σοκάρει η σύζυγος Ολυμπιονίκη: «Χτυπάω το γιο μου με ζώνη και τον κλείνω σε σκοτεινό δωμάτιο»

Αυτό τουλάχιστον πιστεύει και δηλώνει η σύζυγος γνωστού Ολυμπιονίκη και μητέρα του 5χρονου υπερταλαντούχου γιου τους.

Η αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας, παραγωγός και εκατομμυριούχος Yana Rudkovskaya, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις όταν δημόσια αποκάλυψε τις ακραίες τιμωρίες που υποβάλλει στον μικρό Αlexander Plushenko. Το παιδί «θαύμα» του καλλιτεχνικού πατινάζ φαίνεται να έρχεται αντιμέτωπο με πράξεις που αντιβαίνουν τις μεθόδους της σύγχρονης παιδαγωγικής και προκαλούν –δικαιολογημένα- σάλο.

Ο ίδιος ο μικρός όταν του ζητήθηκε να κατονομάσει κάποιες από αυτές τις μεθόδους μίλησε για «την ζώνη» και «το σκοτεινό δωμάτιο» με την μητέρα του να σπεύδει να υποστηρίξει ότι συχνά τον χτυπάει με μια λεπτή ζώνη του πατέρα του ή τον κλείνει σε σκοτεινά δωμάτια και ντουλάπια όταν δεν συμπεριφέρεται σωστά.

Ο πατέρας του μικρού Alexander και Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ, Evgeni Plushenko, φέρεται να μεγάλωσε με αντίστοιχες πρακτικές αφού η σύζυγος του δήλωσε πως ακολουθεί τις συμβουλές της πεθεράς της για την διαπαιδαγώγηση του γιού τους.


https://www.instagram.com/p/BhHdZcClq9i/

Η Yana, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν τα όσα είπε, υποστήριξε: «Δεν πρέπει να λυπάσαι ένα παιδί όταν θέλεις να γίνει ο καλύτερος του πλανήτη. O Alexander είναι αθλητής και κάνει τρεις προπονήσεις την ημέρα. Είναι προετοιμασμένος να αντέξει αυτή την πίεση ώστε να γίνει ο καλύτερος».

Δείτε φωτογραφίες της οικογένειας στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved