Όλγα Λαφαζάνη: Αγκαλιά με το νεογέννητο γιο της ευχήθηκε «Καλό μήνα» στους φίλους της (pic)

Ζει τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της!

Όλγα Λαφαζάνη: Αγκαλιά με το νεογέννητο γιο της ευχήθηκε «Καλό μήνα» στους φίλους της (pic)

Μετά το πρώτο της θαυματάκι και εννοούμε την κόρη της, Μαρία-Αλεξάνδρα, η Όλγα Λαφαζάνη ζει τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της καθώς περίπου 7 χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης της έγινε ξανά μαμά, αποκτώντας το γιο της.

Στις 6 Μαρτίου, η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.200 γρ. Αργά το απόγευμα της Κυριακής (1/4) η Όλγα, δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της το αγοράκι της αποκαλύπτοντας ότι πως έχει η κατάσταση αυτές τις μέρες στο σπίτι της.

«1η Απριλίου και η κατάσταση μας έχει ως εξής: Το μωράκι μας προσκολλημένο στη μαμά,το κορίτσι μας έφτιαξε την πιο όμορφη χειροποίητη λαμπάδα στον κόσμο!!!!!!! , η γιαγιά μαγειρεύει συνέχεια στην κουζίνα κι εγώ κατάφερα να βγάλω ΑΥΤΗ την φωτογραφία με το άυπνο μου μάτι!!!!!!!!! Καλό μήνα σε όλους!!!!!!!!!!!! », σχολίασε κάτω από την εικόνα που δείχνει την κόρη της να κατευθύνεται στην κουζίνα, αφού άφησε στην αγκαλιά της μαμάς της, τη λαμπάδα που έφτιαξε για εκείνη.

Η παρουσιάστρια, μέχρι τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της ήταν στο πλατό της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και τώρα πλέον μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ζει τις πιο όμορφες στιγμές με το γιο της, την κόρη της και τον άνδρα της, Νίκο Οικονόμου!

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:
Όχι δεν είναι η North West αλλά κόρη Ελληνίδας παρουσιάστριας (pics)

Γέννησε η Ολγα Λαφαζάνη ένα υγιέστατο αγοράκι - Ποιο όνομα θα του δώσουν

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved