Ελένη Μενεγάκη: Το ταξίδι στη Λευκάδα και η φώτο με την γιαγιά που κάνει θραύση στο Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η αγαπημένη παρουσιάστρια του Ελληνικού κοινού!

Ελένη Μενεγάκη: Το ταξίδι στη Λευκάδα και η φώτο με την γιαγιά που κάνει θραύση στο Instagram

Και όχι άδικα! Χρόνια τώρα, κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές και τόσο οι μικροί της θαυμαστές όσο και οι μεγάλοι τη λατρεύουν.

Ο λογαριασμός της στο Instagram ακολουθείται πάνω από 839.000 followers και όλοι περιμένουν πώς και πώς τις δημοσιεύσεις της. Χθες, (1/4) η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε «Καλό μήνα» στου διαδικτυακούς της φίλους με μια υπέροχη φωτογραφία που μέσα σε λίγα μόλις λεπτά μάζεψε πάνω 50.000 likes.

Στη φωτογραφία φαίνεται η παρουσιάστρια να κρατά αγκαλιά την κυρία Ελένη. Μια γιαγιά που όπως η ίδια αποκάλυψε είναι 80 χρονών και ζει στη Λευκάδα. Εκεί όπου πέρασε το Σαββατοκύριακο η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την οικογένειά της.

«#Eleni ... με την κυρία Ελένη στην όμορφη Λευκάδα,», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της και δεν στάθηκε σε αυτό το σχόλιο μόνο. Μόλις δημοσίευσε τη φωτογραφία όπως ήταν φυσικό τα σχόλια των θαυμαστών της έπεσαν βροχή και η ίδια μάλιστα απάντησε και σε μερικούς λύνοντάς τους κάποιες απορίες.

«Συγνώμη τα ξύλα στο κεφάλι τα κουβαλάει;;;;», τη ρώτησε μια θαυμάστριά της και η Ελένη απάντησε, «ναιιιι». Μια άλλη της έγραψε, «@elenimenegaki σίγουρα είναι κοντά στα 90!!» και η παρουσιάστρια έσπευσε να απαντήσει, «μου είπε 80!!!!».

Δείτε ολόκληρη τη φωτογραφία που έκανε θραύση στο διαδίκτυο στην παρακάτω gallery καθώς και μερικές ακόμη φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:
Ελένη Μενεγάκη: Υπέροχες φωτογραφίες της μικρής Μαρίνας

Ελένη Μενεγάκη: H αποκάλυψη για τον πρώτο της τοκετό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved