Jennifer Garner - Ben Affleck: Ξανά μαζί για τις διακοπές του Πάσχα (pics)

Το πρώην διάσημο ζευγάρι πέρασε οικογενειακά το Πάσχα των Καθολικών.

Jennifer Garner - Ben Affleck: Ξανά μαζί για τις διακοπές του Πάσχα (pics)

Τι και αν έχουν χωρίσει; Τι και αν ο Ben Affleck έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του; Οι σχέσεις του με την Jennifer Garner είναι άψογες, ενώ φροντίζουν τις γιορτές να τις περνούν, πάντα οικογενειακά.

Αυτόν τον καιρό, ο ηθοποιός βρίσκεται στην Χαβάη για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Κι επειδή δε μπορούσε να βρεθεί στο Λος Άντζελες, κοντά στην πρώην σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά, πήγαν εκείνοι στη Χαβάη, προκειμένου να περάσουν όλοι μαζί το Πάσχα των Καθολικών.

garner affleck 1



Ο φακός απαθανάτισε την οικογένεια σε χαλαρές στιγμές και βόλτες, να απολαμβάνουν το παγωτό τους, αλλά και τα μεταξύ τους παιχνίδια. Όσο για την Jennifer Garner, μαζί της ταξίδεψε και η personal trainer της και καλή της φίλη, με την οποία έκαναν πολλούς περιπάτους στις όμορφες τοποθεσίες της Χαβάη. Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram όπου δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό της και πόσο καλά περνά.


https://www.instagram.com/p/BhAPgFghXrx/



Το ταξίδι αυτό έρχεται να «φουντώσει» κι άλλο τις τελευταίες φήμες ότι ο Ben Affleck την θέλει πάλι πίσω και να δώσουν μία νέα ευκαιρία στο γάμο τους. Αν και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που το διάσημο ζευγάρι κάνει μαζί με τα παιδιά του διακοπές.

Διαβάστε επίσης

Jennifer Garner - Ben Affleck: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; (pics)

Διάσημος ηθοποιός βρήκε νέα αγαπημένη, αλλά κάνει pizza party με την πρώην και τα παιδιά τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved