Δείτε αποκλειστικά στο Mothersblog.gr το κλιπ της ταινίας «Πίτερ Ράμπιτ»

Η ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 29 Μαρτίου από τη feelgood.

Δείτε αποκλειστικά στο Mothersblog.gr το κλιπ της ταινίας «Πίτερ Ράμπιτ»

Τι γίνεται όταν ένας σκανταλιάρης και ανήσυχος λαγός αποφασίζει να μπει σε «ξένα χωράφια»;

Σε αυτό καλείται να μας απαντήσει ο Πίτερ Ράμπιτ, στην πρώτη του ιστορία στην μεγάλη οθόνη. Ο τολμηρός αυτός λαγός, ξεπήδησε από τα παραμύθια της θρυλικής Beatrix Potter για να κοντράρει τον Τόμας Μακ Γκρέγκορ μέχρι τελικής πτώσης, για ένα… καρότο!

Το «καρότο της έριδος» είναι ο λαχταριστός λαχανόκηπος του προκομμένου και πολύ κτητικού Μακ Γκρέγκορ. Όμως, αυτό είναι μόνο η αρχή, διότι το «έπαθλο» αλλάζει όταν στο σκηνικό εμφανίζεται μια γλυκομίλητη και φιλόζωη γειτόνισσα, η Μπι και οι δύο αντίπαλοι θα διεκδικήσουν την αποκλειστική εύνοιά της με πολύ πάθος, ενώ η διαμάχη τους θα γίνει χειρότερη από ποτέ.

Μπορεί ο καθένας να έχει δικά του τεχνάσματα, μα το «στρατόπεδο» του Πήτερ ολοένα και μεγαλώνει, έτσι η νίκη του μικρού αλλά πονηρού λαγού είναι σχεδόν σίγουρη!

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται:
Φάνης Μουρατίδης στο ρόλο του Πίτερ Ράμπιτ, καθώς και οι: Τζίνη Παπαδοπούλου, Αντώνης Ζαχαράτος, Χρήστος Πλαΐνης, Μελίνα Κατσακούλη, Χρήστος Συριώτης, Πέτρος Δαμουλής, Μαριάνθη Σοντάκη, Άντρια Ράπτη, Τάνια Παλαιολόγου, Φοίβος Ριμένας, Ιφιγένεια Στάικου, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Μελίνα Χατζηγεωργίου.
Μετάφραση: Ελένη Κουβοπούλου
Σκηνοθεσία: Πέτρος Δαμουλής
Στούντιο Ηχογράφησης: Sierra Post

Δείτε κατ΄αποκλειστικότητα το τρέιλερ της ταινίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved