Χώρισε η Alessandra Ambrosio μετά από 10 χρόνια αρραβώνα και δύο παιδιά (pics)

Νέος χωρισμός – «βόμβα» στη showbiz.

Χώρισε η Alessandra Ambrosio μετά από 10 χρόνια αρραβώνα και δύο παιδιά (pics)

Δεν μπήκε φαίνεται καλά το 2018 για πολλά ζευγάρια της showbiz και ήδη τους πρώτους τρεις μήνες δεν προλαβαίνουμε να μετράμε χωρισμούς. Αυτή τη φορά, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, το δημοσίευμα του US Weekly ότι η Alessandra Ambrosio χώρισε μετά από 10 χρόνια αρραβώνα με τον Jamie Mazur!


https://www.instagram.com/p/Bba5ga9B8H1/



Χωρίς να αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες ή οι λόγοι που οδήγησαν το ζευγάρι στην απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, το περιοδικό επικαλείται έμπιστες πηγές από το κοντινό τους περιβάλλον. Και όπως τονίζει το δημοσίευμα, το ζευγάρι έχει πολύ καιρό να κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση. Για την ακρίβεια, η τελευταία φορά που εμφανίσθηκαν μαζί ήταν τον περασμένο Νοέμβριο.


https://www.instagram.com/p/BbLYh7wBXV7/

Έκτοτε, το διάσημο μοντέλο κάνει μοναχικές εμφανίσεις, οι οποίες έχουν πυκνώσει τελευταία. Ενώ στα social media, ανεβάσει φωτογραφίες μόνο εκείνης με τα παιδιά της. Η είδηση ξάφνιασε τους πάντες, αφού όλοι περίμεναν το ζευγάρι να ανέβει – επιτέλους – μετά από 10 χρόνια αρραβώνα και την απόκτηση δύο παιδιών, τα σκαλιά της εκκλησίας. Εξάλλου, σε κάθε συνέντευξη ρωτούσαν την Alessandra Ambrosio για το πότε θα παντρευτεί το σύντροφό της. Αλλά, όπως τόνιζε η ίδια, ο γάμος δεν ήταν στα άμεσα σχέδια τους, ενώ η ίδια έλεγε ότι δουλεύει τόσο πολύ που δεν προλαβαίνει να τον σχεδιάσει. Αλλά αντί γάμου, ήρθε ο χωρισμός, τον οποίο, όμως, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει παραδεχτεί ακόμη.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες του μοντέλου με τα παιδιά της, όπως η ίδια έχει ανεβάσει στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Ο Άγγελος της Victoria’s Secret μαζί με τα δύο παιδιά του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved