Ποιο είναι το ιδανικό αφέψημα για εσένα;

Όπως κάθε μανούλα, έτσι και εσύ τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και κάνεις τα πάντα για να βλέπεις τα παιδάκια σου να χαμογελούν!

Ποιο είναι το ιδανικό αφέψημα για εσένα;

Τι κάνεις όμως για εσένα; Αρκετές φορές ξεχνάμε τις δικές μας ανάγκες και παραμελούμε τον εαυτό μας. Μπορεί τα παιδάκια σου να είναι προτεραιότητα, αλλά μπορείς να εκμεταλλευτείς τις στιγμές που είσαι μόνη, για να κάνεις κάτι που πραγματικά σε ευχαριστεί.

Ξέχνα για λίγο τις υποχρεώσεις και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου. Όταν τα μικρά σου είναι απασχολημένα με εξωσχολικές δραστηριότητες ή κοιμούνται σαν αγγελούδια, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να περιποιηθείς το σώμα και το πνεύμα σου. Άλλωστε, όλες έχουμε ανάγκη να αποβάλλουμε το στρες και να χαλαρώσουμε.

Μία μάσκα ομορφιάς, το αγαπημένο σου βιβλίο, μία συναρπαστική ταινία, μπορούν να κάνουν λίγο πιο όμορφη την καθημερινότητά σου. Λίγα λεπτά ξεκούρασης στον καναπέ με ένα ζεστό ρόφημα μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τη διάθεσή σου και να σε γεμίσουν ενέργεια! Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει ένα αφέψημα.

Εμείς πρόσφατα ανακαλύψαμε τα αφεψήματα της Lipton και τα ξεχωρίσαμε για τα φυσικά τους συστατικά και τις ευεργετικές τους ιδιότητες που ωφελούν τον οργανισμό μας.

tea1

Πρόκειται για μία μοναδική ποικιλία αφεψημάτων που περιέχουν φυσικά συστατικά και βότανα και μπορούν να καταναλωθούν κάθε στιγμή της μέρας ή… της νύχτας καθώς δεν περιέχουν καφεΐνη και έχουν εξαιρετικές ιδιότητες!

Ευχάριστο πρωινό ξύπνημα με Lipton Refreshing Mint & Eucalyptus!

mint eucalyptus

Ένα ζεστό αφέψημα είναι ιδανική επιλογή για να ξεκινήσεις την ημέρα σου! Πες «ναι» στον αναζωογονητικό συνδυασμό δροσερής μέντας και ευκαλύπτου του Refreshing Mint & Eucalyptus. Πρόκειται για μία μοναδική επιλογή βοτάνων που θα σε γεμίσει ζωντάνια και ενέργεια!

Απόβαλε το άγχος με μία ζεστή κούπα Lipton Calming Melissa & Lavender

melissa lavender

Ξέφυγε από το άγχος της καθημερινότητας δημιουργώντας στιγμές μόνο για εσένα με την υπέροχη γεύση της λεβάντας και το καταπραϋντικό μελισσόχορτο. Είναι μια μοναδική επιλογή βοτάνων που θα σου χαρίσει την απόλυτη ηρεμία! Ιδανικά γέμισε την μπανιέρα με ζεστό νερό, βάλε χαλαρή μουσική και απόλαυσε το αφέψημά σου στην μπανιέρα.

Απόλυτη χαλάρωση με Lipton Relaxing Chamomile & Lemon Grass!

chamomile lemongrass

Απόλαυσε τις ευεργετικές ιδιότητες και την ντελικάτη γεύση του χαμομηλιού συνδυασμένη με μια νότα λεμονόχορτου. Μια μοναδική επιλογή βοτάνων και η διακριτική του γεύση θα σου χαρίσουν στιγμές πραγματικής χαλάρωσης και θα σε ανακουφίσουν από την ένταση. Κάθισε αναπαυτικά στο σαλόνι σου και ξεκουράσου παρέα με μία ζεστή κούπα Lipton Relaxing Chamomile & Lemon Grass.

Το Lipton Warming Linden & Ginger θα σου προσφέρει ζεστασιά και τόνωση!

linden ginger

Ανακάλυψε τον ιδιαίτερο συνδυασμό του δυναμωτικού τίλιου με το εξωτικό τζίντζερ, που θα σε ζεστάνουν και θα σε τονώσουν! Μία κούπα με το αρωματικό ρόφημα θα δημιουργήσει το αίσθημα της θαλπωρής και της ζεστασιάς και θα σε εμπνεύσει να ταξιδέψεις με τη φαντασία σου…

Αποτοξινώσου με το Lipton Do The Detox!

do the detox

Μην ξεχνάς να φροντίζεις το σώμα σου. Πέρα από τη σωστή διατροφή, μπορείς να αναζωογονηθείς με τον μοναδικό συνδυασμό σπειραίας, μέντας και δενδρολίβανου. Η σπειραία και το δενδρολίβανο φημίζονται για την ιδιότητά τους να βοηθούν στην αποβολή υγρών από τον οργανισμό, ενώ η μέντα χαρίζει ζωντάνια! Η ξεχωριστή αυτή επιλογή βοτάνων θα συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού σου.

Βρες την απόλυτη ισορροπία με το Lipton Body Balance

body balance

Άλλαξε διάθεση με τον ξεχωριστό συνδυασμό αγριοτριανταφυλλιάς και ιβίσκου. Η αγριοτριανταφυλλιά και ο ιβίσκος χρησιμοποιούνται παραδοσιακά ως βοηθητικά στη σωματική ευεξία και τοξύσμα πορτοκαλιού χαρίζει μία πρωτόγνωρη νότα αρώματος και γεύσης. Η ξεχωριστή αυτή
επιλογή βοτάνων που θα σου δώσει ψυχική και σωματική ισορροπία!

Το Lipton After Dinner είναι η ιδανική επιλογή μετά από κάθε γεύμα

Screenshot 1

Αναζήτησε την απόλαυση με τον μοναδικό συνδυασμό δυόσμου και χαμομηλιού. Ο δυόσμος και το χαμομήλι παραδοσιακά χρησιμοποιούνται ως βοηθητικά στην πέψη και αποτελούν ιδανικό συνδυασμό για να σε ανακουφίσουν. Επίλεξε το After Dinner για να αισθανθείς ανάλαφρα μετά από το γεύμα ή το δείπνο, αλλά και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

Πες «αντίο» στις αϋπνίες με το Lipton Sweet Nights

sweet nights

Το χαμομήλι και το τίλιο είναι γνωστά για τα καταπραϋντικά οφέλη που προσφέρουν, ενώ βοηθούν να έχεις έναν ξέγνοιαστο ύπνο. Το καλύτερο; Θα σε βοηθήσουν να απομακρύνεις το στρες και να ξεκουραστείς πλήρως με τον πιο φυσικό τρόπο!

Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο αφέψημα της Lipton;

Μπορείς να βρεις τα Body Balance, After Dinner, Sweet Nights και Do The Detox αποκλειστικά στην αλυσίδα καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved