Θύελλα αντιδράσεων για την 3χρονη makeup artist και τα βίντεο της στα social media (vds)

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα βίντεο με ένα 3χρονο κοριτσάκι, όπου βάφεται με καλλυντικά της μητέρας της.

Θύελλα αντιδράσεων για την 3χρονη makeup artist και τα βίντεο της στα social media (vds)

Μπορεί να μην ακούγεται τόσο παράξενο, αφού τα κοριτσάκια συνηθίζουν να παίρνουν τα καλλυντικά της μαμάς τους και να τις μιμούνται στο μακιγιάρισμα. Όμως, εδώ έχουμε να κάνουμε με μία εντελώς διαφορετική περίπτωση, καθώς η 3χρονη Liriana είναι μία guru του μέικ απ, διαθέτοντας το δικό της κανάλι στο Youtube, όπου δίνει συμβουλές μακιγιάζ, σαν να πρόκειται για ενήλικη επαγγελματία.

Και μπορεί αρκετοί από τους χρήστες να βρίσκουν χαριτωμένη την όλη ιστορία και γλυκό ένα τόσο μικρό κοριτσάκι να βάφεται με αξιομνημόνευτη άνεση μπροστά στο φακό, όμως, υπάρχουν πολλοί που αντιδρούν. Για την ακρίβεια, πολλοί χρήστες των social media, όπου ανέβηκαν τα επίμαχα βίντεο, αντέδρασαν έντονα στην εικόνα αυτή. Και κατηγόρησαν τη μητέρα της μικρής ότι εκμεταλλεύεται την κόρη της.

Μάλιστα, η μητέρα της Liriana, στη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε, βγήκε να υπερασπιστεί τόσο τον εαυτό της, όσο και την 3χρονη κόρη της, τονίζοντας ότι της αρέσει να βάφεται και δεν κάνει τίποτε παραπάνω, από το να μιμείται την ίδια. Και ότι πρόκειται για ένα παιγνίδι για τη μικρή, και όχι για δουλειά και το γεγονός ότι τα βίντεο βγήκαν στα social media, ήταν απλά τυχαίο.

Δείτε παρακάτω ένα από τα επίμαχα βίντεο της μικρής «guru», όπως, την αποκαλούν, πλέον.

Δείτε επίσης

Αυτό το 4χρονο κοριτσάκι πήρε κρυφά τα καλλυντικά της μαμάς του και έκανε το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ! (βίντεο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved