Μαριέττα Χρουσαλά: Το πρώτο μήνυμα για το μωρό που έρχεται, μετά την απώλεια του πεθερού της

Λίγες μέρες, μετά την απώλεια του πεθερού της, η Μαριέττα Χρουσαλά έστειλε το πρώτο της μήνυμα και αφορά στο μωρό, που έρχεται σύντομα.

Μαριέττα Χρουσαλά: Το πρώτο μήνυμα για το μωρό που έρχεται, μετά την απώλεια του πεθερού της

Βαρύ πένθος βιώνει τις τελευταίες μέρες, η οικογένεια της Μαριέττα Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα, μετά την ξαφνική απώλεια του πατέρα του, Σπύρου. Μάλιστα, το πένθος συνέπεσε με τον επικείμενο ερχομό του τρίτου παιδιού του ζευγαριού. Η παρουσιάστρια μπαίνει στο μήνα της και μέσα στις Γιορτές αναμένεται να κρατήσει – με το καλό – το τρίτο της παιδάκι.

Και η γλυκιά αναμονή του νέου μέλους, είναι αυτή που δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια τους, αυτές τις δύσκολες στιγμές. Μάλιστα, η Μαριέττα Χρουσαλά, θέλησε να ευχηθεί «Καλό μήνα» στους διαδικτυακούς της φίλους, με ένα αισιόδοξο μήνυμα, που έχει να κάνει, ακριβώς με τον ερχομό του μωρού.

xrousala marietta instagram

«New month today. Let’ s forget everything that made us unhappy and sad. Looking forward to our baby» (Νέος μήνας σήμερα. Ας ξεχάσουμε, όλα όσα μας κάνουν δυστυχισμένους. Ανυπομονούμε για το μωρό μας», έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας το συγκινητικό μήνυμα, με τρεις φιγούρες: μία μαμά, έναν μπαμπά και το πρόσωπο ενός μωρού


Οι followers της έσπευσαν να της στείλουν τις θερμότερες ευχές της. Μέσα στην εβδομάδα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι – σε συζήτηση που είχε με την Μαριέττα Χρουσαλά – η καλή της φίλη, περιμένει το μωρό, μέσα στις Γιορτές.

Με το καλό και από εμάς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved