Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Όπως κάθε μήνα και αυτόν το Οκτώβριο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.

Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ 2
Πρεμιέρα ταινίας
Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Eπιτέλους, είναι εδώ! Η πολυαναμενόμενη επιτυχία της Disney Η Επόμενη Γενιά 2 ξεκινάει στο Disney Channel την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 16:30.

Αυτή η ιστορία αναφέρεται στους έφηβους γιούς και κόρες των μεγαλύτερων κακοποιών της Disney, οι οποίοι με τη σειρά τους, συνεχίζουν την παγκόσμια συντριβή, μέσα από εικόνες γεμάτες μουσική. Στην Επόμενη Γενιά 2, η Μαλ πιέζεται πολύ στην προσπάθειά της να είναι τέλεια στα βασιλικά της καθήκοντα, και γι’ αυτό επιστρέφει στο Νησί των Χαμένων. Φθάνοντας ανακαλύπτει ότι η Ούμα, η κόρη της Ούρσουλας, έχει γίνει βασίλισσα και ότι η συμμορία της ολοκληρώνει τα σχέδια για να κατεβάσει το φράγμα.

Η ταινία της Disney Η Επόμενη Γενιά 2 θα προβληθεί στο Disney Channel την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 16:30.

ΛΙΒ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ
Πρεμιέρα επεισοδίων και φινάλε σειράς
Από Δευτέρα 2 έως Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 16:05

Η σειρά Λιβ και Μάντι είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Disney Channel. Τώρα έχετε την ευκαιρία να δείτε το τελευταίο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 16:05, που οδηγεί στο φινάλε της σειράς, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 16:05 - αμέσως πριν την πρεμιέρα της νέας της ταινίας της Disney Η Επόμενη Γενιά 2.

Οι αδελφές είχαν πολλές περιπέτειες, ειδικά μετά την πρόσφατη μετακόμιση στην Καλιφόρνια με την οικογένειά τους στην αρχή της τέταρτης σεζόν, η οποία μετονομάστηκε σε Λιβ και Μάντι: Στυλ Καλιφόρνια. Αλλά τώρα, στο επεισόδιο με τίτλο Τίτλοι τέλους για τους Ρούνι , προκύπτουν συναρπαστικές ευκαιρίες για καθένα από τα παιδιά των Ρούνι και τα καλοκαιρινά τους σχέδια ξαφνικά κινδυνεύουν. (Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 16:05)

Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε τα τελευταία επεισόδια των Λιβ και Μάντι από τη Δευτέρα 2 έως την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 16:05 στο Disney Channel.

ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ: ΠΡΙΝ ΤΟ ΖΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ και
ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ: Η ΣΕΙΡΑ
Σπέσιαλ επεισόδιο και πρεμιέρα επεισοδίων
Special Eπεισόδιο: Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 16:30 και η σειρά ξεκινάει από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 16:00.

Υπάρχει ένας θησαυρός στη σειρά Μαλλιά Κουβάρια που κάνει πρεμιέρα αυτό το μήνα. Ξεκινώντας με την ταινία μικρού μήκους Μαλλιά Κουβάρια: Πριν το Ζήσαν και Αυτοί Καλά την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 16:30 και στη συνέχεια με το Mαλλιά Κουβάρια: H Σειρά, που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 16:00.

Ανάμεσα στην ταινία Μαλλιά Κουβάρια και την ταινία μικρού μήκους Μαλλιά Κουβάρια: Πριν το Ζήσαν και Αυτοί Καλά βλέπουμε την Ραπουνζέλ να προετοιμάζεται για το μελλοντικό της γάμο καθώς και για το νέο της ρόλο ως Πριγκίπισσα της Κορόνα. Όλα όμως της φαίνονται ότι συμβαίνουν πολύ βιαστικά και δεν είναι σίγουρη αν θέλει να παντρευτεί από τώρα, ακόμα αν και αγαπά τον αρραβωνιαστικό της. Έτσι η ίδια και η πιστή της βοηθός Κασσάνδρα, ξεκίνησαν μια τελευταία μυστική περιπέτεια. Στις περιπέτειές τους συναντούν τα μαγικά βράχια που έχουν μόνιμο αποτέλεσμα πάνω στην ίδια αλλά και τα μαλλιά της!
(Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 16:30)

Αργότερα τον ίδιο μήνα βγαίνει η ολοκαίνουρια σειρά Μαλλιά Κουβάρια: Η Σειρά. Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο Τι στο μαλλί; η Ραπουνζέλ προετοιμάζεται για τη στέψη της ως Πριγκίπισσα της Κορόνα, ακόμα κι αν αυτό που επιθυμεί στην πραγματικότητα είναι περιπέτεια και ελευθερία.
(Καθημερινές από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 16:00)

Το Μαλλιά Κουβάρια: Πριν το Ζήσαν και Αυτοί Καλά κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 16:30 και στη συνέχεια Μαλλιά Κουβάρια: Η Σειρά τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 16:00.

DISNEY ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Πρεμιέρα Σεζόν
Σαββατοκύριακα από τις 14 Οκτωβρίου στις 09:25

Η δημοφιλής σειρά μαγειρικής της Disney Μαγειρέματα επιστρέφει στο Disney Channel αυτό το μήνα, με την έναρξη της δεύτερης σεζόν τα Σαββατοκύριακα, από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 09:25.

Το πρόγραμμα Disney Μαγειρέματα αφορά μια σειρά μαγειρικής που διοργανώνεται στη Νότια Αφρική, όπου πέντε νέοι μαθαίνουν τα βασικά στοιχεία της μαγειρικής και ταξιδεύουν σε όλο το Δυτικό Ακρωτήριο, για να ανακαλύψουν τις φάσεις που περνάνε τα φαγητά πριν μπουν στα καταστήματα. Οι νέοι σεφ ξεκινούν την εξερεύνηση της προέλευσης των τροφίμων πριν αυτά φθάσουν στα τραπέζια μας, ενώ μετά επιστρέφουν στην κουζίνα για να μας δείξουν μερικές λιχουδιές.

Το πρόγραμμα Disney Μαγειρέματα ξεκινά τη δεύτερη σεζόν του στο Disney Channel από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 09:25 και συνεχίζει τα Σαββατοκύριακα την ίδια ώρα.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
Πρεμιέρα επεισοδίων και φινάλε σειράς
Από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 16:35

Η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς Μακριά από το Σπίτι συνεχίζεται αυτόν το μήνα στο Disney Channel, κάνοντας πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 16:35 έως το φινάλε της σεζόν την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 16:35.

Σε αυτή τη σειρά βλέπουμε τα παιδιά των Ρος να επιστρέφουν στην κατασκήνωση Κικιγουάκα για ένα ακόμα καλοκαίρι. Αλλά με την επιστροφή τους, ήρθαν νέες εκπλήξεις – ένας νέος συγκάτοικος για τον Ράβι και ένας νέος σύμβουλος για την καμπίνα Μαρμότες. Στο πρώτο από τα νέα επεισόδια, Όταν ο Γκριφ Έκλεψε τα Χριστούγεννα (Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 16:35), είναι περίοδος διακοπών στην κατασκήνωση Kικιγουάκα και όλοι είναι σε ένα χαρμόσυνο πνεύμα, εκτός από τον Γκριφ.

Μη χάσετε τα ολοκαίνουργια επεισόδια του Μακριά Από το Σπίτι από τις 9 έως τις 24 Οκτωβρίου στις 16:35 στο Disney Channel.

Η ΕΛΕΝΑ ΤΟΥ ΑΒΑΛΟΡ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Καθημερινές από τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 15:15

Η Πριγκίπισσα Έλενα επιστρέφει στο Disney Channel αυτό το μήνα με πολλές νέες περιπέτειες! Η πρεμιέρα των νέων επεισοδίων γίνεται τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου ενώ το φινάλε της σεζόν πραγματοποιείτε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 15:15.

Η πριγκίπισσα Έλενα έχει σώσει το μαγικό βασίλειο της, το Άβαλορ, από τον κακό μάγο και πρέπει τώρα να μάθει να κυβερνά ως πριγκίπισσα του Άβαλορ. Μέσα από τις περιπέτειές της, η Έλενα θα καταλάβει ότι ο νέος της ρόλος απαιτεί στοχαστική σκέψη, ανθεκτικότητα και συμπόνια. Στο επεισόδιο με τίτλο Η Επιστροφή της Καπετάνιου Τέρνερ (Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 15:15), η Έλενα και η Ναόμι προσπαθούν να πείσουν την μαμά της Ναόμι να μην μετακομίσει με την οικογένειά της μακριά από το Άβαλορ.

Μην χάσετε τα ολοκαίνουργια επεισόδια της σειράς Η Έλενα Του Άβαλορ από τις 23 έως τις 27 Οκτωβρίου στις 15:15 στο Disney Channel.

PROJECT MC2
Προβολή Ταινίας
Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 16:30

Το τέλος του μήνα φέρνει την πρεμιέρα μιας σπουδαίας ταινίας στο Disney Channel. Η διασκεδαστική κινηματογραφική ταινία Project Mc2 κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 16:30.

Στην ταινία Project Mc2 μια έφηβη κατάσκοπος Μακ Κέιλα προσλαμβάνει τρία λαμπρά κορίτσια την Έιντριεν, την Μπράιντεν και Κάμριν, να ενταχθούν στην οργάνωση ΙΝΟΒΕΪΤ. Είναι εξαιρετικά έξυπνα κορίτσια με εξειδίκευση στην επιστήμη και τα χρειάζεται για να την βοηθήσουν να ανατρέψει την απειλή για το διαστημική εκτόξευση ενός πρίγκιπα, χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες της επιστήμης.

Το Project MC2 θα προβληθεί την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 16:30.

Ο ΓΟΥΙΝΙ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ
/Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΡΟΣ
Ειδική Προβολή
Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 10:00

Ο Οκτώβριος για να γιορτάσει τα γενέθλια του Γουίνι φέρνει ένα ειδικό επεισόδιο με τίτλο Στο Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων , στο οποίο το αγαπημένο αρκουδάκι συναντά έναν άλλο αγαπημένο χαρακτήρα του Disney Junior, τη Μικρή Γιατρό. Μη χάσεις τα επεισόδια το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 11:00.

Σε αυτό το επεισόδιο, με τίτλο Στο Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων, αφού εντοπίσαμε τον Γουίνι το Αρκουδάκι να τριγυρίζει στην Παιχνιδούπολη, η Μικρή Γιατρός και τα παιχνίδια, τον ακολουθούν πίσω στο Δάσος για να τον βοηθήσουν.

Αυτή η ειδική πρεμιέρα Η Μικρή Γιατρός: Νοσοκομείο Παιχνιδιών, με τίτλο Στο Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων, θα προβληθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 11:00.

ΚΟΥΤΑΒΟΦΙΛΑΡΑΚΙΑ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Καθημερινές από την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 17:25

Το Disney Junior καλωσορίζει δύο νέους φίλους στο κανάλι σε μια ολοκαίνουργια σειρά, τα Κουταβοφιλαράκια! Η σειρά ξεκινά τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και συνεχίζει καθημερινά μέχρι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 17:25.

Δύο διασκεδαστικά pug κουτάβια, τα αδελφάκια Μπίνγκο και Ρόλι έχουν πολύ όρεξη για συναρπαστικές περιπέτειες στη γειτονιά αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Συντονιστείτε τις καθημερινές από Δευτέρα 9 έως Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 17:25 για αυτήν τη νέα σειρά Disney Junior.

ΣΟΦΙΑ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ
Πρεμιέρα επεισοδίων και σπέσιαλ επεισόδιο
Σειρά: Τα Σάββατα του μήνα από τις 30 Σεπτεμβρίου στις 09:30
Special: Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 09:15

Η τέταρτη σεζόν της Σόφιας ξεκινάει στο Disney Junior στις 30 Σεπτεμβρίου και συνεχίζει τα Σάββατα του Οκτωβρίου στις 09:30. Αυτά τα επεισόδια περιλαμβάνουν κάτι ιδιαίτερο με τίτλο Τα Μαγικά Νησιά, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 09:15.

Στα καινούρια επεισόδια, η πριγκίπισσα Σοφία εκπαιδεύεται έξω από τα κάστρα της πόλης, συνοδευόμενη από παλιούς αλλά και νέους φίλους, και αντιμετωπίζει πολλές περιπέτειες. Στο επεισόδιο Τα Μαγικά Νησιά (Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 09:30), η Σόφια και η Άμπερ προσπαθούν να βοηθήσουν έναν ειδικό στους Κρυστάλλους, να σταματήσει τον κακό αδελφό του από την καταστροφή των Μαγικών Νησιών.

Η ολοκαίνουργια σεζόν της σειράς Σοφία Η Πριγκίπισσα, συνεχίζεται στο Disney Junior με επεισόδια κάθε Σάββατο του Οκτωβρίου στις 09:30 και ένα ειδικό επεισόδιο με τίτλο Τα Μαγικά Νησιά το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 09:15 .

HALLOWEEN
Ειδική Προβολή
Δευτέρα 30 και Τρίτη 31 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως 13:00 και 16:00 και 20:45

Ο Οκτώβριος είναι ένας από τους πιο φοβιστικούς μήνες μιας και το Halloween βρίσκεται στο τέλος του χρόνου! Το καλύτερο μέρος για να απολαύσετε τις καλύτερες τρομακτικές εμφανίσεις είναι το Disney Junior, με ειδικό πρόγραμμα τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως τις 13:00 και στις 16:00 και στις 20:45.

Οι νέοι θεατές μπορούν να συντονιστούν για ένα τρομακτικό θέαμα, με εκπομπές από αγαπημένους χαρακτήρες της Disney Junior, συμπεριλαμβανομένου του επεισοδίου Το Τερατο-Μιούζικαλ του Μίκυ
(Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 15:00).

Γιορτάστε το Halloween στο Disney Junior τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 16:00.

ΒΑΜΠΙΡΙΝΑ
Πρεμιέρα νέας σειράς
Σαββατοκύριακα από τις 28 Οκτωβρίου στις 10:00

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσει μια μεγάλη ολοκαίνουργια παράσταση για τους βρικόλακες, από το Σαββατοκύριακο του Halloween, όταν «κυκλοφορούν» του κόσμου τα φαντάσματα! Η Βαμπιρίνα ξεκινάει το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 09:00 και συνεχίζει τα Σαββατοκύριακα την ίδια ώρα.

Βασισμένο στο παιδικό βιβλίο Vampirina Ballerina, αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων παρουσιάζει την Bι ένα κορίτσι βαμπίρ του οποίου η οικογένεια μετακομίζει στην Πενσυλβανία για να διαχειριστεί έναν ξενώνα για τους καλόγερους και τα ξωτικά.

Το πρώτο επεισόδιο αποτελείται από δύο ιστορίες με τίτλο Νυχτερίδισμα / Ενοικιάζεται δωμάτιο (Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 09:00). Όταν η μικρή βρικόλακας Βι αγχώνεται, μεταμορφώνεται από κορίτσι σε βαμπίρ και ξανά το ίδιο. Αυτό φοβίζει έναν καινούργιο της φίλο, όπου κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, τη βλέπει με την άλλη της μορφή. Στη συνέχεια, το ξενοδοχείο με πρωινό είναι ανοιχτό, αλλά κάνουν κρατήσεις σε ανθρώπους και βαμπίρ, και έτσι τα πράγματα περιπλέκονται.

Η Βαμπιρίνα ξεκινάει το Σάββατο 28 Οκτωβρίου και συνεχίζει τα Σάββατα και τις Κυριακές στις 10:00.

ΣΠΑΪΝΤΕΡ-ΜΑΝ της Marvel
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Σάββατα έως τις 8 Οκτωβρίου στις 11.10

Ο Σεπτέμβριος κυκλοφορεί τη νέας σειράς στο Disney XD. Ο σούπερ ήρωας Σπάιντερ-Μαν της Marvel κάνει το νέο του ντεμπούτο την Κυριακή 8 Οκτωβρίου με επιπλέον επεισόδια πρεμιέρας στις 11.10.

Ο Πήτερ Πάρκερ έχει γίνει δεκτός στο Λύκειο Οράιζον, ένα σχολείο για λαμπρούς νέους επιστήμονες. Ταυτόχρονα αναλαμβάνει την ευθύνη του να είναι νέος σούπερ ήρωας στην Νέα Υόρκη. Στο επεισόδιο με τίτλο Stark Expo Σπάιντερ-μαν, συνεργάζεται με τον Άιρον Μαν για να σταματήσουν το Φάντασμα και να καταστρέψουν το Stark Expo.
(Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 11:10).

Ο Σπάιντερ-μαν της Marvel έρχεται την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 11.10.

ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΕΪ-ΣΙ
Πρεμιέρα Σεζόν
Από τη Δευτέρα 23 έως την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 16:00

Η Κέι-Σι Κούπερ είναι μια ασυνήθιστη έφηβη που αντιμετωπίζει δύο πολύ διαφορετικές ζωές, στη συναρπαστική δεύτερη σεζόν του προγράμματος Μυστική Πράκτορας Κέι-Σι! Η σειρά ξεκινά τη Δευτέρα 23 και συνεχίζει μέχρι την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 16:00.

Η Zendaya πρωταγωνιστεί ως 16χρονη Κ.Κ., η οποία μαθαίνει ότι οι γονείς της είναι κατάσκοποι και περιμένουν να γίνει και αυτή το ίδιο. Πρέπει να αντιμετωπίσει τη ζωή διαφορετικά, καθώς έχει τα προβλήματα και τις παγίδες της ζωής των εφήβων. Στο πρώτο μέρος, Οι Κούπερ Επανέρχονται, έχοντας εγκαταλείψει τον οργανισμό, η Κέι-Σι αποφασίζει να αναπτύξει το προφίλ της στο σχολείο με το να γίνει η DJ στο σχολικό χορό. Εν τω μεταξύ, το Τσακάλι έχει δραπετεύσει και θέλει εκδίκηση από τους Κούπερ. Μπορούν να τον βοηθήσουν να τον ξανακάνει;

Η πρεμιέρα του προγράμματος Η Μυστική Πράκτορας Κέι-Σι ξεκινάει από τη Δευτέρα 23 έως την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 16:00.

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Σαββατοκύριακα από τις 14 Οκτωβρίου στις 08:35

Οι Φύλακες του Γαλαξία, συνεχίζονται αυτόν το μήνα στο Disney XD, τα Σαββατοκύριακα από τις 14 Οκτωβρίου στις 08:35.

Ενώ προσπαθούν να προστατεύσουν τον πλανήτη του Σταρ-Λορντ Οι Φύλακες του Γαλαξία διασχίζουν μονοπάτια με τους πιο δυνατούς ήρωες της Γης: τους Πολεμιστές! Οι ομάδες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τη Γη από το τη μεγάλη καταστροφή. Στο πρώτο μέρος της σειράς
Ο Πόλεμος των Συμβιοτικών με τίτλο Άγριος Κόσμος (Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 08:35), οι Φύλακες του Γαλαξία ανακαλύπτουν τον πλανήτη του Γκρουτ, τον Πλανήτη X, που έχει «κυριευθεί» από συμβιωτικούς που δεν θα σταματήσουν πουθενά για να κατακτήσουν τον γαλαξία.

Οι Φύλακες του Γαλαξία θα προβάλλονται τα Σαββατοκύριακα από τις 14 Οκτωβρίου στις 08:35 στο Disney XD.

ΜΕΚ-ΕΞΦΟΡ
και
ΟΙ ΒΙΟΝΙΚΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ
Block Προγράμματος
Σαββατοκύριακα από τις 7 Οκτωβρίου στις 14:15

Υπάρχουν σπουδαία νέα για τους οπαδούς των κορυφαίων προγραμμάτων ΜΕΚ-ΕΞΦΟΡ και Οι Βιονικοί μου Φίλοι. Τo Disney XD έχει block με επεισόδια των δύο προγραμμάτων κάθε Σαββατοκύριακο τον Οκτώβριο στις 14:15.

Όχι μόνο το κάθε block περιέχει τέσσερα επεισόδια, με το MEK-EΞΦΟΡ τα Σάββατα και τους Βιονικούς μου Φίλους τις Κυριακές, αλλά ως ειδική έκδοση, υπάρχει ένα καινούργιο MEK-EΞΦΟΡ πριν από κάθε μπλοκ του Σαββάτου.

Οι οπαδοί αυτών των δύο μεγάλων σειρών, θα τις απολαύσουν αυτόν τον Οκτώβριο, με ένα μπλοκ επεισοδίων, τα Σαββατοκύριακα από τις 14:15 στο Disney XD.

24.49 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ADIDAS ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ - ΓΚΡΙ
41.29 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ASICS ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ - ΜΑΥΡΟ
42.00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Βusquets Σχολική Τσάντα Route 66'
38.40 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Βusquets Σχολική Τσάντα οβαλ 'Μαργαρίτα'
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Εννιά σούπερ τροφές για παιδιά

Εννιά σούπερ τροφές για παιδιά

Δείτε ποιες είναι και εντάξτε τες στο διατροφολόγιό του.
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Τοκετός με καισαρική: Η συγκλονιστική στιγμή που ένα μωρό γεννιέται

Τοκετός με καισαρική: Η συγκλονιστική στιγμή που ένα μωρό γεννιέται

Ο τοκετός με καισαρική μέσα από συγκλονιστικές φωτογραφίες. 
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Κάτια Ζυγούλη: Οι γιοι της κοιμούνται όπου βρουν και είναι λεμούριοι

Κάτια Ζυγούλη: Οι γιοι της κοιμούνται όπου βρουν και είναι λεμούριοι

Μια άκρως ξεκαρδιστική ανάρτηση έκανε η μαμά Κάτια Ζυγούλη στο Instagram.
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο - Τι μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά;

Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο - Τι μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά;

Iδέες και προτάσεις για διασκεδαστικό και δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά.
Διάβασε τη συνέχεια
MOTHERTOOLS
novalac-logo
Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Υπολογισμός Σύλληψης & Ωορρηξίας

Εξετάσεις

Εξετάσεις

Θηλασμός

Θηλασμός

Μαιευτήριο

Μαιευτήριο

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Τα πάντα για τον Αυτισμό

©2012-2020 Mothersblog.gr - All rights reserved
Μαριάννα Τουμασάτου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της (pics)