Γνωστός τραγουδιστής για δεύτερη φορά μπαμπάς! Τα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος με το παρακάτω βίντεο

Ο πελαργός του χτύπησε για δεύτερη φορά την πόρτα. Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή είναι έγκυος και τα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Γνωστός τραγουδιστής για δεύτερη φορά μπαμπάς! Τα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος με το παρακάτω βίντεο

«Η Tricia είναι έγκυος και σήμερα πρόκειται να μάθουμε το φύλο του μωρού μας!», έγραψε ο 34χρονος τραγουδιστής κάτω από το βίντεο.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο ίδιος ποζάρει μαζί με τη σύζυγό του και την 2χρονη κορούλα τους δίπλα από μια τούρτα και ροζ-μπλε μπαλόνια.



Ο Macklemore που γνωρίσαμε μέσα από το τραγούδι του Thrift Shop, είναι παντρεμένος με τη μουσικό Tricia Davis, από το καλοκαίρι του 2015, ενώ υποδέχτηκαν την κορούλα τους, Sloane Ava Simone, 2 μήνες νωρίτερα από την πιθανή ημερομηνία τοκετού!



«Δεν υπάρχει τίποτε σαν την ευτυχία και τη χαρά που φέρνει ένα μωρό στον κόσμο. Η κόρη μου, έχει γεμίσει την καρδιά μου με τρόπους που ποτέ δεν πίστευα ότι ήταν πιθανό. Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Και αυτό το τραγούδι είναι για εκείνη», είχε γράψει ο rapper στο website του συγκροτήματός του, για το τραγούδι «Growing Up (το τραγούδι της Sloane)».



Ο Macklemore είναι πολύ δεμένος με την μικρή του κόρη, πηγαίνουν διακοπές μαζί και παραμένει σταθερός στις αποφάσεις που παίρνει σχετικά με τα υγιεινά όρια που θέτει για εκείνη καθώς μεγαλώνει και αναπτύσσεται.

macklemore

«Δεν θέλω να μεγαλώσει η κόρη μου σε έναν κόσμο μη φυσιολογικό! Θέλω να δει ότι υπάρχουν πολλά πράγματα εκεί έξω, δεν θέλω να είναι κολλημένη μπροστά από μία οθόνη!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved