Olivia Wilde: Η τρυφερή φώτο στο Instagram με την κόρη και τον άνδρα της και το συγκινητικό μήνυμα

Τη Δευτέρα η διάσημη ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» στον σύντροφό της, Jason Sudeikis, με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Olivia Wilde: Η τρυφερή φώτο στο Instagram με την κόρη και τον άνδρα της και το συγκινητικό μήνυμα

Δημοσίευσε φωτογραφία του ίδιου με την 11 μηνών κορούλα τους στο Instagram σχολιάζοντας: «Έχω ένα δισεκατομμύριο φωτογραφίες από αυτόν τον άνδρα, τον σύντροφό μου στο έγκλημα, που γεννήθηκε σαν σήμερα το 1974», έγραψε η 33χρονη κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τον Sudeikis να παίζει με την μικρούλα τους κόρη.

«Αλλά αυτή αντικατοπτρίζει το τελευταίο του κεφάλαιο, εκείνο στο οποίο έχει γίνει μπαμπάς μιας μικρής δεσποινίδας που θα μεγαλώσει και θα σκέφτεται ότι όλοι οι άνδρες μπορούν να χορέψουν και να πουν ωραία αστεία. Ωωω, λοιπόν Χαρούμενα Γενέθλια Jason, σε αγαπώ!».



Εκτός από την παραπάνω φωτογραφία όμως, η ηθοποιός που δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της και πατέρα των παιδιών τη, δημοσίευσε ακόμη μία ασπρόμαυρη.



Η Olivia Wilde και ο Jason Sudeikis άρχισαν να βγαίνουν μαζί το 2011 και αρραβωνιάστηκαν το 2013. Οι δυό τους έχουν δύο παιδιά, τον Otis Alexander, 3 ετών, και μια κόρη που ακούει στο όνομα Daisy Josephine.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved