Meadow Walker: Η συγκινητική φωτογραφία με τον πατέρα της την ημέρα των γενεθλίων του

Ο πατέρας της πέθανε σε τροχαίο ατύχημα και εκείνη θυμάται κάθε υπέροχη στιγμή που είχε κοντά του.

Meadow Walker: Η συγκινητική φωτογραφία με τον πατέρα της την ημέρα των γενεθλίων του

Η Meadow Walker αν και διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, σπάνια τον ανανεώνει. Η τελευταία φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ήταν στις 5 Ιουλίου, που κοινοποίησε μια φωτογραφία της, δείχνοντάς μας το πώς είναι σήμερα.

Μετά από τόσους μήνες και με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του μπαμπά της, που τόσο άτυχα έφυγε από τη ζωή και που θα γινόταν 44 ετών, δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία που δείχνει την ίδια σε μικρή ηλικία να παίζει και να χορεύει με τον μπαμπά της, Paul Walker.



«Στη μνήμη του πατέρα μου και της ημέρας των γενεθλίων του, σας προκαλούμε να κάνετε ένα καλό. Μοιραστείτε ένα βίντεο ή μια φωτογραφία καλής πράξης και ευγένειας και προσκαλέστε 4 φίλους να δεχτούν την πρόκληση. Βεβαιωθείτε ότι θα επισημάνετε και το ίδρυμα επίσης!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία προσκαλώντας μεταξύ άλλων και τον καλύτερο φίλο του πατέρα της, Vin Diesel να συμμετάσχει.



Αν και έχουν σχεδόν 4 χρόνια από τη μέρα που ο Paul Walker σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, η φήμη του ηθοποιού συνεχίζει να είναι ζωντανή μέσα από το Ίδρυμα Paul Walker και το Reach Out WorldWide.

Στις 12 Σεπτεμβρίου το 2015 έγραψε η Meadow στο Instagram, πάλι με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα της. «Το πάθος του για τον ωκεανό, το πάθος του για τη διάσωση των ζώων, το πάθος του να βοηθά τους ανθρώπους και το πάθος του για αυθόρμητη καλή θέληση. Ήθελα να ξεκινήσω αυτό το ίδρυμα γιατί θέλω να μοιραστώ αυτό το κομμάτι του με τον κόσμο. Ήθελα να μοιραστώ αυτό το κομμάτι του και με άλλους».



Και όπως αποδεικνύεται, η οικογένεια του πρωταγωνιστή ταινιών Fast and the Furious παραμένει υποστηρικτική στο φιλανθρωπικό έργο του Paul. Στα πρόσφατα βραβεία MTV Movie & TV, ο Vin Diesel έδωσε μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον «αδερφό» του, όπως τον αποκαλούσε.

paul

«Το 2002 βρισκόμουν σε αυτή τη σκηνή και το MTV είχε δώσει στον Paul Walker και εμένα ένα βραβείο για το «Καλύτερο Ντουέτο, και τώρα, 15 χρόνια αργότερα, είμαι εδώ με όλη μου την οικογένεια και μας δίνετε το βραβείο Generation.Δεν θα μπορούσα ποτέ να σταθώ στη σκηνή και να μιλήσω για το Fast and Furious χωρίς να αγαπώ τον αδερφό μου, τον Pablo, τον αδερφό μας Pablo, ελπίζουμε να είστε περήφανοι, σας ευχαριστώ πολύ!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved