Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Όπως κάθε μήνα και αυτόν το Σεπτέμβριο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.

Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

ΛΙΒ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Ειδική Προβολή
Σαββατοκύριακα από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου από τις 12:20 μέχρι τις 17:25

Η σειρά Λιβ και Μάντι είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Disney Channel. Τώρα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα επεισόδια, πριν τα τελευταία πέντε που θα προβληθούν τον Οκτώβριο, σε ένα διασκεδαστικό αφιέρωμα 12 συνεχόμενων επεισοδίων τα Σαββατοκύριακα από τις 9 Σεπτεμβρίου μεταξύ 12:20 και 17:25.

Είναι μια φανταστική ευκαιρία να θυμηθείτε τις περιπέτειες των κοριτσιών, μαζί με την πρόσφατη μετακόμισή τους στην Καλιφόρνια, πριν το φινάλε της σεζόν.

Μη χάσετε την ευκαιρία να θυμηθείτε τα όσα έγιναν στη ζωή των Λιβ και Μάντι τα Σαββατοκύριακα από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου μεταξύ 12:20 και 17:25.

ΤΑ ΖΟΥ ΖΟΥ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Καθημερινές από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 18:25

Η διασκέδαση συνεχίζεται το φθινόπωρο με την πρεμιέρα επεισοδίων της σειράς Τα Ζου Ζου που θα οδηγήσει στο φινάλε της πρώτης σεζόν και θα προβάλλεται στο Disney Channel τις καθημερινές από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 18:25.

Η σειρά διηγείται την ιστορία ενός μικρού κοριτσιού που ζει με τους γονείς της και τέσσερα ασυνήθιστα χάμστερ που μπορούν και μιλάνε – την Πίπσκουικ, τον Κο Σκουίγκλς, τη Ναμ Ναμς και τον Τσανκ. Η παρέα αυτών των πέντε μοιράζεται περιπέτειες και αρκετά συχνά μπλέκονται σε καταστάσεις που φέρνουν μπελάδες.

Ολοκαίνουρια επεισόδια της σειράς Τα Ζου Ζου θα προβάλλονται από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 14:50 ενώ το φινάλε της σεζόν θα προβληθεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 18:25.

Μυστική Πράκτορας
Κέι-Σι
Πρεμιέρα Νέας Σειράς
Δευτέρα με Πέμπτη από 4 Σεπτεμβρίου στις 17:00.

Η σειρά Μυστική Πράκτορας Κέι-Σι έρχεται αυτό το μήνα στο Disney Channel. Αυτή η εκπληκτική σειρά θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη, ξεκινώντας από τις 4 Σεπτεμβρίου στις 17:00.

Η Ζεντάγια είναι ένα 16χρονο κορίτσι, που μαθαίνει πως οι γονείς της είναι κατάσκοποι και περιμένουν ότι θα γίνει και εκείνη. Πρέπει λοιπόν να ισορροπήσει τη μυστική ζωή της με τις δυσκολίες και τις αναποδιές της η εφηβεία.

Συντονιστείτε στις 17:00 από Δευτέρα έως Πέμπτη και τα Σαββατοκύριακα στις 09:50 για να δείτε όλες τις περιπέτειες της Μυστικής Πράκτορα Κέι-Σι!

ΛΟΛΙΡΟΚ
Καινούρια επεισόδια
Καθημερινά μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου στις 14:25

Το Λόλιροκ επιστρέφει! Η δεύτερη σεζόν που είναι γεμάτη περιπέτειες, επιστρέφει τέλη Ιουλίου ενώ τα καινούρια επεισόδια της δεύτερης σεζόν θα συνεχιστούν καθημερινά μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου στις 14:25.

Το Λόλιροκ αφηγείται τις περιπέτειες της Άιρις, μιας έφηβης κοπέλας που πρέπει να ισορροπήσει το χρόνο της μεταξύ των ροκ συναυλιών με το συγκρότημά της και της ζωής της ως πριγκίπισσα ενός μακρινού βασιλείου

Η δεύτερη σεζόν του Λόλιροκ συνεχίζεται με καινούρια επεισόδια καθημερινά μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου στις 14:25.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΙΡΑΚΙΟΥΛΟΥΣ
Ειδική Προβολή
Καθημερινές έως την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στις 15:20

Το πρόγραμμα Miraculous Moments είναι μια αντίστροφη μέτρηση των 10 κορυφαίων κακών της σειράς Οι Φανταστικές Ιστορίες της Λέιντι Μπαγκ και του Κατ Νουάρ. Θα προβάλλεται τις καθημερινές μέχρι την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στις 15:20, με μια επανάληψη-αφιέρωμα πέντε επεισοδίων την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 12:20.

Στη σειρά Οι Φανταστικές Ιστορίες της Λέιντι Μπαγκ και του Κατ Νουάρ, η Μαρινέτ και ο Άντριαν είναι δύο μαθητές γυμνασίου που μπορούν να μεταμορφώνονται στους υπερήρωες Λέιντι Μπαγκ και Κατ Νουάρ. Αποστολή τους είναι να σώσουν το Παρίσι αιχμαλωτίζοντας τα κακά πλάσματα που ονομάζονται Ακούμας και μπορούν να μεταμορφώσουν τον οποιονδήποτε στον απόλυτο κακό.

Απολαύστε μερικές από τις 10 καλύτερες στιγμές της σειράς Οι Φανταστικές Ιστορίες της Λέιντι Μπαγκ και του Κατ Νουάρ τις καθημερινές μέχρι την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στις 15:20, με μια επανάληψη-αφιέρωμα πέντε επεισοδίων την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 12:20.

Ειδική Προβολή
Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου από τις 07:45 μέχρι τις 14:50

Απολαύστε συνεχόμενα διπλά επεισόδια κορυφαίων σειρών από τις 07:45, όπως: Μακριά από το Σπίτι, Μυστική Πράκτορας Κέι-Σι, Μπιζάρντβαρκ, Λιβ και Μάντι, Η Απίθανη Χάρλεϋ και Τζέσι. Ανάμεσα από τα επεισόδια αυτά θα προβληθεί μια φανταστική ταινία της Disney, Το Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας στις 10:15. Η Μία είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι που ζει στο Σαν Φρανσίσκο και πάει σχολείο – είναι μια ήσυχη και συνεσταλμένη έφηβη που βρίσκεται λίγο «έκτος» των πραγμάτων. Νιώθει αρκετά διαφορετική από τους συμμαθητές της, αλλά δεν γνωρίζει γιατί. Μια μέρα, η γιαγιά της κάνει μια επίσκεψη-έκπληξη και λέει στη Μία ότι ο πατέρας της ήταν ο Βασιλιάς μιας μικρής ευρωπαϊκής χώρας που ονομάζεται Γενοβία. Καθώς εκείνος έχει πεθάνει, είναι σειρά της Μία να αναλάβει τα πριγκιπικά της καθήκοντα. Θέλει όμως να αφήσει τη φυσιολογική της ζωή στην Αμερική για να γίνει πριγκίπισσα; Στο μεταξύ, η γιαγιά της επιμένει να κάνει μια ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της αλλά και μαθήματα συμπεριφοράς για να αναλάβει το βασιλικό της ρόλο. Παίζουν οι Anne Hathaway, Mandy Moore και Julie Andrews.

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου το Disney Channel θα είναι γεμάτο από φανταστική διασκέδαση!

Η Μικρή Γιατρός
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Καθημερινές από Δευτέρα 18 έως Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 15:50

Η γιατρός επέστρεψε όπως και το Νοσοκομείο Παιχνιδιών! Τα καινούρια επεισόδια της σειράς Η Μικρή Γιατρός: Νοσοκομείο Παιχνιδιών θα προβάλλονται αυτόν τον μήνα τις καθημερινές από την Δευτέρα 18 έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 15:50.

Αφού ανέλαβε την θέση της γιαγιάς της, το Νοσοκομείο Παιχνιδιών λειτουργεί καλύτερα από ποτέ. Αλλά με περισσότερα παιχνίδια για να διορθώσει από ποτέ, η γιατρός και η Χάλι χρειάζονται επιπλέον βοήθεια... έτσι η Αρνίτσα, ο Χιονάτος και ο Δράκος προσφέρουν ένα χέρι βοηθείας. Αλλά πρώτα πρέπει να ανακαλύψουν τι είδος φροντίδας προσφέρουν καλύτερα. Στο επεισόδιο με τίτλο Ο Τσακ μαθαίνει να κοιτάει! (Σεπτέμβριος στις 15:50) όταν ο Τσακ το κοτόπουλο περνάει τον δρόμο χωρίς να ελέγξει, άθελά του προκαλεί ατυχήματα.

Τα καινούρια επεισόδια της σειράς Η Μικρή Γιατρός: Νοσοκομείο Παιχνιδιών θα προβάλλονται αυτόν τον μήνα τις καθημερινές από Δευτέρα 18 έως Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 16:30.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ
Ειδική Προβολή
Καθημερινές από Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου από τις 16:15 έως τις 18:35

Τα παιδιά αγαπούν τα ζώα και το ίδιο και το Disney Junior. Η νέα μας απογευματινή συνήθεια Απογεύματα με τα Ζωάκια απευθύνεται σε όλους τους φίλους των ζώων του καναλιού. (Καθημερινές από Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου από τις 16:15 έως τις 18:35).

Στο πρόγραμμα πρωταγωνιστούν Η Φρουρά των Λιονταριών, Σοφία η Πριγκίπισσα, Η Γκόλντι και το Αρκουδάκι, Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας και Η Μικρή Γοργόνα. Επίσης συναντάμε πλάσματα που παίζουν σημαντικούς ρόλους στο παρασκήνιο όπως Κλόβερ και Μίνιμους από την σειρά Σοφία η Πριγκίπισσα.

Τα Απογεύματα με τα Ζωάκια θα προβάλλεται από Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου μεταξύ 16:15 και 18:35.

ΣΟΦΙΑ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Σάββατα από 30 Σεπτεμβρίου στις 08:30

Η τέταρτη σεζόν της σειράς Σοφία η Πριγκίπισσα κάνει πρεμιέρα στο Disney Junior στο τέλος Σεπτεμβρίου. Η Πριγκίπισσα Σοφία που βρίσκεται σε εκπαίδευση, βγαίνει έξω από τα τείχη του κάστρου, έχοντας ως παρέα παλιούς και νέους φίλους, προκειμένου να ζήσει πολλές περιπέτειες (Σάββατα από 30 Σεπτεμβρίου στις 08:30).

Το πρώτο επεισόδιο, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 08:30, έχει τίτλο Η Μέρα των Μάγων. Σε αυτήν την ιστορία, μετά από μια μυστική συνάντηση των μάγων, ο Σέντρικ πρέπει να επιλέξει μεταξύ της ανάληψης του βασιλείου και της διατήρησης της φιλίας του με τη Σόφια.

Γιορτάστε την ολοκαίνουρια σειρά Σοφία η Πριγκίπισσα παρέα με το Disney Junior κάθε Σάββατο από τις 30 Σεπτεμβρίου στις 09:30.

Ο ΜΑΙΛΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Καθημερινές από Δευτέρα 4 έως Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 15:25

Το Disney Junior εκτοξεύεται στο διάστημα αυτόν τον μήνα με τα καινούρια επεισόδια της σειράς Ο Μάιλς του Αύριο τις καθημερινές από Δευτέρα 4 έως Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 15:25.

Βοηθήστε μας να επιστρέψουμε δυναμικά στο σχολείο με καινούριες περιπέτειες που πρωταγωνιστεί ο Μάιλς, Μ.Ε.Ρ.Κ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Καλίστo. Ελάτε στην παρέα του Disney Junior αν θέλετε να διαπιστώσετε τι μπορούν να κάνουν οι νέες αναβαθμίσεις της Γαλαξιακής Τεχνολογίας ! Στο επεισόδιο με τίτλο Tο Μπλε Φεγγάρι /Το Δίλημμα της Βασίλισσας Τζέμα (Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 15:25) Ο Μάιλς πηγαίνει για ράφτινγκ για να κερδίσει μία σπάνια ολο-κονκάρδα. Η βασίλισσα Τζέμα είναι αρχηγός ενός περιπάτου παρατήρησης πουλιών, αλλά τίποτα δεν πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο.

Τα καινούρια επεισόδια της σειράς Ο Μάιλς του Αύριο θα προβάλλονται από Δευτέρα 4 έως Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 16:25.

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ
Ειδική Προβολή
Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου στις 10:00

Τα Σαββατοκύριακα μόλις έγιναν ακόμα καλύτερα! Ήρθε η ώρα για διασκέδαση, οπότε το Disney Junior βοηθάει με μαραθώνιους από συνεχόμενα επεισόδια δύο αγαπημένων σειρών του Disney Junior (Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου στις 10:00.)

Στις αγαπημένες σειρές του μαραθωνίου που δεν πρέπει να χάσετε περιλαμβάνονται οι Ήρωες με Πυτζάμες, Η Μικρή Γιατρός, Η Φρουρά των Λιονταριών και Η Γκόλντι και το Αρκουδάκι. Είναι μια θετική γιορτή διασκέδασης!

Οι Μαραθώνιοι Επεισοδίων θα προβάλλονται κάθε Σάββατο και Κυριακή του Σεπτεμβρίου στις 11:00.

SPIDER-MAN της Μarvel
Πρεμιέρα Σειράς
Σαββατοκύριακα από Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 11.10

Ο Σεπτέμβρης αναμένει την έναρξη μιας εξαιρετικής ολοκαίνουριας σειράς στο Disney XD. Πρόκειται για μια φρέσκια ματιά του υπερήρωα της Marvel, Spider-Man, και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 11.10, και συνεχίζεται με καινούρια επεισόδια τα Σάββατα και τις Κυριακές and Sundays throughout September at 11.10.

Στο πρώτο επεισόδιο, Αρχή, (Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 11:10) όταν ο Πίτερ δαγκώθηκε από μια ραδιενεργή αράχνη, χρησιμοποιεί τα πέντε βήματα τις επιστημονικής μεθόδου για να διαγνώσει τι του έχει συμβεί. Αξιοποιώντας τις νέες δυνάμεις του, αποφασίζει να κερδίσει χρήματα ως παλαιστής. Αλλά όταν ο εγωισμός τον εμποδίζει να σώσει τη ζωή του θείου Μπεν, ο Πίτερ μαθαίνει την πραγματική σημασία του μάντρα του θείου Μπεν: η μεγάλη δύναμη συνοδεύεται από μεγάλη ευθύνη.

Ο Spider-Man της Marvel κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 11.10, με ακόμα περισσότερα καινούρια επεισόδια κάθε Σάββατο και Κυριακή του Σεπτεμβρίου στις 11.10.

Μυστική Πράκτορας Κέι-Σι
Πρεμιέρα Σεζόν
Καθημερινές του Σεπτεμβρίου στις 16:00

Η Κέι-Σι Κούπερ είναι μια ασυνήθιστη έφηβη που πρέπει να αντιμετωπίσει δύο διαφορετικές ζωές, στην συναρπαστική νέα σειρά Μυστική Πράκτορας Κέι-Σι που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, και συνεχίζεται κάθε μέρα κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου στις 16:00.

Η Ζεντάγια πρωταγωνιστεί ως ένα 16χρονο κορίτσι, που μαθαίνει ότι οι γονείς της είναι κατάσκοποι και περιμένουν από εκείνη να γίνει και αυτή μία. Πρέπει να συνδυάσει την ζωή ως πράκτορας με τα προβλήματα και τις παγίδες της ζωής των εφήβων.

Η Μυστική Πράκτορας Κέι-Σι κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και συνεχίζεται με καινούρια επεισόδια τις καθημερινές του Σεπτεμβρίου στις 16:00.

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΙΛΟ ΜΕΡΦΙ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Σαββατοκύριακα από τις 9 Σεπτεμβρίου στις 11:35πμ

Ο Μάιλο Μέρφι επέστρεψε! Ο επιρρεπής στα ατυχήματα Μάιλο και ο νέος του φίλος Ζακ, από την σειρά Ο νόμος του Μάιλο Μέρφι, επιστρέφουν με περισσότερες περιπέτειες τις καθημερινές από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 11:35.

Το νέο παιδί, ο Ζακ, θεωρεί ακόμα και μια απλή μέρα στο σχολείο ότι είναι περιπέτεια όταν γνωρίζει τον Μάιλο Μέρφι, ένα παιδί προετοιμασμένο για τα πάντα, καθώς γύρω από τον Μάιλο όλα μπορούν να πάνε στραβά.
Στο πρώτο μέρος του επεισοδίου με τίτλο Missing Milo (Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 11:35) ο Μάιλο σταματάει την καταστροφή της φυτείας φιστικιών, που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον. Τα φυτά επιβιώνουν, αποκτούν ζωή, και καταλαμβάνουν τον πλανήτη.

Τα καινούρια επεισόδια της σειράς Ο νόμος του Μάιλο Μέρφι θα προβάλλονται τα σαββατοκύριακα από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 11:35.

35.40 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Busquets Σακίδιο πλάτης μιας θέσης Reverse
35.50 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Busquets Σακίδιο πλάτης μιας θέσης 'Garden'
32.00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Busquets Τσάντα Ταχυδρόμου 'Coquette'
5.49 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Polo Κασετίνα Wallet-9 Σχέδια (9-37-006)
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Ντροπαλό παιδί στο σχολείο: Απλά tips για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή του

Ντροπαλό παιδί στο σχολείο: Απλά tips για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή του

Ποια τα χαρακτηριστικά του ντροπαλού παιδιού; Ντροπαλό παιδί: Πώς μπορείτε να τονώσετε…
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις εξάψεις στην εμμηνόπαυση χωρίς φάρμακα;

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις εξάψεις στην εμμηνόπαυση χωρίς φάρμακα;

Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπισθούν οι εξάψεις;
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Γιατί δεν πρέπει να μοιράζεστε φαγητό με το νήπιο παιδί σας αν είστε έγκυος

Γιατί δεν πρέπει να μοιράζεστε φαγητό με το νήπιο παιδί σας αν είστε έγκυος

Συγγενής λοίμωξη από κυτταρομεγαλοίο (CMV) Πώς μεταδίδεται ο κυτταρομεγαλοϊός Για να αποφύγετε…
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
«Μαμά, podcast να βάλεις»: Τα οφέλη της μουσικής στην ανάπτυξη των παιδιών

«Μαμά, podcast να βάλεις»: Τα οφέλη της μουσικής στην ανάπτυξη των παιδιών

Τι προσφέρει η μουσική στα παιδιά και γιατί να την επιλέξουν οι…
Διάβασε τη συνέχεια
MOTHERTOOLS
novalac-logo
Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Υπολογισμός Σύλληψης & Ωορρηξίας

Εξετάσεις

Εξετάσεις

Θηλασμός

Θηλασμός

Μαιευτήριο

Μαιευτήριο

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Τα πάντα για τον Αυτισμό

©2012-2021 Mothersblog.gr - All rights reserved