Πριν μερικές ώρες έγιναν γονείς και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, χθες 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.50 υποδέχτηκε το γιο του.

Πριν μερικές ώρες έγιναν γονείς και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους

Πριν μερικές ώρες, τα νέα έκανε αποκάλυψε ο γνωστός μπαμπάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του γιου του.

«Εγώ και η σύζυγός μου είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη γέννηση του γιου μας».



Τα νέα όμως, γνωστοποίησε και η σύζυγός του ευτυχισμένου μπαμπά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία του γιου της.



Ο Eric Trump και η Lara Trump ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί από το Twitter τον περασμένο Μάρτιο. «Η Lara Trump και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να σας ανακοινώσουμε ότι θα προτεθεί ένα αγόρι στην οικογένεια Trump τον Σεπτέμβριο. Υπήρξε μια υπέροχη χρονιά για εμάς. Νιώθουμε ευλογημένοι!», είχε γράψει ο γιος του Donald Trump στα social media δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του παρέα με τη σύζυγό του.



Έκτοτε η όμορφη σύζυγός του, δημοσίευσε αρκετές φορές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τον Ιούνιο κάλεσε φίλους και συγγενείς στο baby shower που διοργάνωσε...



Ενώ τον ίδιο μήνα δημοσίευσε φωτογραφία παρέα με τον πεθερό και τον σύζυγό της, με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα. «Επίσης θα ευχηθώ #HappyFathersDay στον πεθερό μου και στον μελλοντικό πατέρα, τον σύζυγό μου!».



Η Lara δεν έπαψε να γυμνάζεται ακόμη και τις τελευταίες μέρες πριν τον τοκετό.



Ο Πρόεδρος της Αμερικής, Donald Trump, 71 ετών έχει επίσης ακόμη 8 εγγόνια. Ο γιος του, Donald Trump Jr. και η σύζυγός του Vanessa Trump, έχουν τον Kai, 10 ετών, τον Donald τον τρίτο, 8 ετών, την Tristan, 5 ετών, τον Spencer, 4 ετών, και την Chloe, 3 ετών. Η κόρη του, Ivanka Trump και ο σύζυγός της Jared Kushner, έχουν μια κόρη, την Arabella, 6 ετών, τον Joseph, 3 ετών και τον Theodore, ενός έτους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved