Εσύ γνωρίζεις τα νέα προγράμματα ασφάλισης «Buy The Mile» της Anytime;

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχω αναρωτηθεί γιατί πρέπει όλοι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να πληρώνουν τα ίδια ασφάλιστρα.

Εσύ γνωρίζεις τα νέα προγράμματα ασφάλισης «Buy The Mile» της Anytime;

Και φυσικά δεν εννοώ τα ασφάλιστρα που αφορούν την επιλογή προαιρετικών καλύψεων, διότι είναι αυτονόητο ότι αν εσύ έχεις αυτοκίνητο μεγάλης αξίας, σίγουρα θα θέλεις να το προστατέψεις όσο περισσότερο μπορείς και φυσικά θα πληρώσεις μεγαλύτερα ασφάλιστρα από κάποιον που επιθυμεί μόνο την απαραίτητη από το νόμο ασφάλιση.

Η δική μου σκέψη –και είμαι σίγουρη ότι είναι και πολλών άλλων- αφορά στη χρήση του αυτοκινήτου και τη συχνότητα που αυτό βρίσκεται εν κινήσει. Γιατί είναι σαφές και απολύτως λογικό να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες βλάβης και φθοράς ή κάποιο τροχαίο ατύχημα ένα αυτοκίνητο που διανύει 120 χιλιόμετρα τη μέρα, από ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται ελάχιστα, όπως για παράδειγμα τα «δεύτερα αυτοκίνητα» που περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο γκαράζ.

kampouri

Από τότε που απέκτησα δεύτερο παιδί χρειάστηκε να αλλάξω αυτοκίνητο και να αγοράσω ένα πιο οικογενειακό, με περισσότερους χώρους και ασφάλεια. Καροτσάκια, ποδηλατάκια, μπαγκάζια σε περίπτωση ταξιδιού... Δε θα χωρούσαν στο μικρότερο αυτοκίνητο που έχουμε για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Αυτό πρακτικά, σημαίνει πως το μεγάλο αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ περισσότερο στις οικογενειακές μας εξορμήσεις με αποτέλεσμα να περνά πολύ χρόνο στο γκαράζ του σπιτιού, αφού στην καθημερινότητά μου επιλέγω να μετακινούμαι με εκείνο που έχει χαμηλότερο κυβισμό.ρα γιατί να πληρώνω ακριβά ασφάλιστρα για το οικογενειακό αυτοκίνητο, αφού το χρησιμοποιώ σπάνια; Απ’ ό,τι φαίνεται η Anytime άκουσε τις σκέψεις μου αφού είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρία που πλέον παρέχει στους πελάτες της τα προγράμματα ασφάλισης «Buy The Mile».

Τα προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile συνδέονται με τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο μέσα σε ένα χρόνο. Έτσι, κάποιος που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για μικρές διαδρομές ή έχει δύο αυτοκίνητα και χρησιμοποιεί ένα από τα δύο λιγότερο, έχει την ευκαιρία να το ασφαλίσει με χαμηλότερη τιμή, πληρώνοντας δικαιότερα ασφάλιστρα ανάλογα με τη χρήση που κάνει. Πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματα Buy The Mile ξεκινάνε από 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο και μπορείτε όποτε χρειαστεί να αποκτήσετε επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με €20.

Η δική μου επιλογή ήταν το πρόγραμμα Value Buy The Mile 3.000 αφού προσφέρει απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ. Μάλιστα ζήτησα να μου προστεθεί η κάλυψη της Νομικής Προστασίας και της Θραύσης Κρυστάλλων σε περίπτωση που γίνει κάποιο αντίστοιχο ατύχημα.

Για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων, χρειάστηκε να εγκαταστήσω μόνιμα μια ειδική τηλεματική συσκευή OBD που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων που διανύει το αυτοκίνητό μου. Τόσο απλά!

H ειδική συσκευή έχει ενσωματωμένο GPS και καταγράφει τον χρόνο έναρξης και λήξης κάθε διαδρομής, καθώς και στοιχεία γεωγραφικής θέσης που χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων.
Μπορώ να ενημερώνομαι για τα χιλιόμετρα που έχω διανύσει αλλά και για το υπόλοιπο των χιλιομέτρων που μου απομένουν 24 ώρες το 24ωρο από το Buy The Mile app στο κινητό μου.

Όλα μπορούν να συμβούν τόσο απλά και εύκολα όσο σας τα περιγράφω! Εσείς τι περιμένετε;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved