Γωγώ Μαστροκώστα:«Ευτυχώς έκανε λάθος διάγνωση ο γιατρός και μπόρεσα να αποκτήσω την κόρη μου» (βίντεο)

Για το πώς, μία λάθος διάγνωση γιατρού, άλλαξε τη ζωή της  μίλησε χθες βράδυ η Γωγώ Μαστροκώστα στην εκπομπή «The 2Night Show».

Γωγώ Μαστροκώστα:«Ευτυχώς έκανε λάθος διάγνωση ο γιατρός και μπόρεσα να αποκτήσω την κόρη μου» (βίντεο)

Όπως ανέφερε , ο πρώτος γιατρός που την εξέτασε έκανε λάθος διάγνωση καθώς της είπε ότι δεν είχε καρκίνο. «Μου είπε ότι δεν έχω κάτι, και έφυγα γιατί έτσι ήθελα να πιστέψω. Όταν είσαι νέα γυναίκα και έχεις διαγνωστεί με καρκίνο απαγορεύεται να κάνεις παιδί για τα επόμενα πέντε χρόνια. Εχω πει λοιπόν ότι αυτό ίσως ήταν το τίμημα για να έρθει στη ζωή η κόρη μου», πρόσθεσε.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι η κόρη της όταν έμαθε για την περιπέτεια της υγείας της αναφώνησε με ευγνωμοσύνη: «Παναγία μου τι καλός άνθρωπος που έκανε λάθος!».

Η γνωστή γυμνάστρια είπε επίσης ότι δεν πρόλαβε να χαρεί την κόρη της όσο ήταν μωρό. «Ενα κομμάτι το οποίο με πληγώνει είναι ότι δεν χάρηκα τις πρώτες στιγμές με το παιδί μου. Είναι ένα κομμάτι το οποίο το έχασα! Η γέννηση και ο καρκίνος έγιναν ταυτόχρονα. Και δεν μπορείς, γιατί πρέπει να έχεις όλες τις δυνάμεις σου να ανταπεξέλθεις στον Γολγοθά που ξεκινάει», πρόσθεσε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved