Ποιά διάσημη ηθοποιός μεγαλώνει την κόρη της χωρίς νταντά

Tον περασμένο μήνα η κόρη τους Esmeralda έγινε ενός έτους. Οι γονείς της μικρής, πολύ γνωστοί ηθοποιοί, της διοργάνωσαν ένα παιδικό πάρτι με περίπου 20 καλεσμένους, στην πλειοψηφία τους συγγενείς και στενούς φίλους της οικογένειας.

Ποιά διάσημη ηθοποιός μεγαλώνει την κόρη της χωρίς νταντά

Την τούρτα των γενεθλίων, που ήταν σοκολατένια και στολισμένη με σμέουρα, έφτιαξε με τα χεράκια της η θεία Μάντι, η αδερφή του μπαμπά, ο οποίος τραγούδησε το «happy birthday» για να σβήσει τα κεράκια η κόρη του.

Ενδιαφέρον όμως έχει τα όσα είπε η διάσημη μαμά, Εύα Μέντες , σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφορικά με την ανατροφή της κόρης τους: «Τη μεγαλώνω μόνη μου, χωρίς νταντά για τώρα, αλλά είμαι ανοιχτή στην ιδέα της ύπαρξης μιας παιδαγωγού στο μέλλον. Η Esmeralda έχει δύο καταπληκτικές γιαγιάδες και θείες που έρχονται και με βοηθούν.»

Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Εύα Μέντες ήταν συνεχώς με ...κόσμο: «Απόλαυσα την εγκυμοσύνη μου, όσο μπορούσα, και ήρθα ακόμα πιο κοντά με την οικογένειά μου», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Η Eύα Μέντες έχει αποκτήσει την κόρη της με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, όμως , σύμφωνα με δημοσιεύματα, η σχέση τους φαίνεται ότι φτάνει σε οριστικό τέλος. Σύμφωνα με πολύ γνωστό περιοδικό, το ρήγμα στη σχέση τους ήρθε με τη γέννηση της μικρής που προκάλεσε επιλόχεια κατάθλιψη στην Εύα Μέντες.

gosling-eva
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved