Απίστευτη ιστορία: Τετράχρονο κοριτσάκι έσωσε τη ζωή της εγκύου μαμάς της! (εικόνες)

Η ιστορία της μικρής Καλίζ που έσωσε τη ζωή της ετοιμόγεννης μητέρας της, κάνει το γύρο του κόσμου και μας συγκινεί όλους!

Απίστευτη ιστορία: Τετράχρονο κοριτσάκι έσωσε τη ζωή της εγκύου μαμάς της! (εικόνες)

Η Καντέρια Μάνσον, μία νεαρή γυναίκα από το Μίσιγκαν, υποφέρει από χρόνιες κρίσεις επιληψίας. Πριν τέσσερα χρόνια έφερε στον κόσμο την κόρη της, Καλίζ, και μόλις πριν από μιάμιση εβδομάδα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Καντέρια και ο σύντροφός της προσπαθούν να μάθουν στην κόρη τους πώς να διαχειριστεί ένα επιληπτικό επεισόδιο της μαμάς της. Η κίνηση αυτή του ζευγαριού έσωσε τη ζωή της ετοιμόγεννης μητέρας, όταν την περασμένη εβδομάδα η ήταν μόνη της στο σπίτι με την Καλίζ και χρειάστηκε τη βοήθειά της.

«Θυμάμαι να παθαίνω μία κρίση και αμέσως μετά, όταν άνοιξα τα μάτια μου, είδα την κόρη μου από πάνω μου να τηλεφωνεί στις πρώτες βοήθειες», είπε η νεαρή μάμα. Το 4χρονο κοριτσάκι, μίλησε σχεδόν ένα δεκάλεπτο στο τηλέφωνο και εξήγησε την ακριβή κατάσταση της μαμάς του και τη διεύθυνση του σπιτιού.

«Τρέμει και μάλλον γεννάει! Η μαμά μου είναι έγκυος, έχει ένα αγοράκι και πραγματικά χρειάζεται τη βοήθειά σας!» εξήγησε στο τηλέφωνο η Καλίζ και όταν λίγο αργότερα έφτασε το ασθενοφόρο στο σπίτι, τους άνοιξε να μπουν.

1egkyos

«Της μάθαμε τη διεύθυνση του σπιτιού, τηλέφωνα και τέτοιες πληροφορίες σε περίπτωση που χρειαζόταν. Είχαμε αποφασίσει με το σύντροφό μου να της πούμε όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας μου και ότι σε περίπτωση μία κρίσης, δε πρέπει να τρομάξει», είπε η περήφανη μαμά.

1egkyossss

Ευτυχώς η ιστορία είχε αίσιο τέλος και μία μέρα μετά η Καντέρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι! Η ιστορία της 4χρονης Καλίζ συγκινεί τους πάντες και οι φωτογραφίες μαμάς και κόρης κάνουν το γύρο του διαδικτύου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved