Αδάμου - Κουϊνέλης: Όμορφες αφιλτράριστες στιγμές με την κόρη τους στα χιόνια

Οικογενειακή βόλτα στα χιόνια.

Αδάμου - Κουϊνέλης: Όμορφες αφιλτράριστες στιγμές με την κόρη τους στα χιόνια

Τι λατρεύουν τα παιδιά τον χειμώνα; Μα το χιόνι, φυσικά. Εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε η κόρη της Ηβη Αδάμου και του Μιχάλη Κουϊνέλη, Ανατολή, η οποία απόλαυσε το χιόνι σε πρόσφατη οικογενειακή βόλτα.

Τα παιχνίδια και οι φωτογραφίες στο χιόνι

Το ζευγάρι που ως γνωστόν μένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη και πηγαινοέρχεται στην Αθήνα για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, πήγε με τον κόρη του στα χιόνια και έπαιξαν όλοι μαζί με την ψυχή τους.

Φορώντας σκουφιά και γάντια, περπάτησαν στο χιόνι και έφτιαξαν χιονάνθρωπο.

Η Ήβη Αδάμου μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από τη βόλτα τους γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: « Όμορφες αφιλτράριστες στιγμές…🫶🏻
#2025 #familytime».

Πριν μερικά χρόνια η Ήβη Αδάμου είχε μιλήσει στην κάμερα του Happy Day κι είχε αποκαλύψει σε ποιον από τους δυο γονείς της έχει αδυναμία η μοναχοκόρη της.

«Η κόρη μου είναι ένα παιδί ανεξάρτητο και περνάει καλά γενικότερα ό,τι και αν κάνει. Αν τη ρωτήσεις ποιο τραγούδι θέλει να βάλουμε στο ραδιόφωνο, της μαμάς ή του μπαμπά, φυσικά θα πει του μπαμπά. Του έχει τεράστια αδυναμία. Και σε μένα έχει αλλά με τον μπαμπά υπάρχει κάτι παραπάνω».

adamou-kouinelis-gipedo-aek.jpg

instagram @iviadamou_

Η μητρότητα και η σχέση της με τον Μιχάλη

Για το πώς βιώνει τη μητρότητα είχε μιλήσει η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Ελένη», λέγοντας μεταξύ άλλων: «Βοήθησε και πολύ το ότι έγινα μικρή μαμά. Εγώ το θεωρώ κάτι πολύ όμορφο. Η μαμά μου έκανε μικρή παιδί, και το ήθελα και εγώ, Μου το έβγαλε και ο Μιχάλης αυτό. Μέχρι σήμερα θα συνεχίσω να λέω πως ο Μιχάλης μου βγάζει πολλά έντονα συναισθήματα. Παρατηρώ και σε εμένα αλλαγή μεγάλη με το παιδί. Είναι πολύ σημαντικό να περνάμε χρόνο με τα παιδιά μας και προσπαθώ να το κάνω όσο περισσότερο μπορώ. Η οικογένεια είναι προτεραιότητα».

adamou.jpg
© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε πρώτη φορά για την Αλεξάνδρα Νίκα: «Έχει διαβάσει την ψυχή μου»