Γιώργος Λιανός: Παιχνίδια με την κόρη του στην εξοχή

O παρουσιαστής μοιράστηκε νέα στιγμιότυπα με την Βαλέρια. 

Γιώργος Λιανός: Παιχνίδια με την κόρη του στην εξοχή
Instagram / giorgoslianoss

Ο Γιώργος Λιανός το τελευταίο διάστημα δημοσιεύει όλο και πιο συχνά φωτογραφίες με την μικρή του κόρη, Βαλέρια.

Οι πιο πρόσφατες ήταν από το οικογενειακό ταξίδι στο Μεξικό.

Γιώργος Λιανός: Στιγμιότυπα με την κόρη του από το ταξίδι τους στο Μεξικό

Επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά την πολύμηνη παραμονή τους στον 'Αγιο Δομίνικο και εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό, έπαιξαν στην εξοχή.

Το ησυχαστήριό του και η πατρότητα

Ο Γιώργος Λιανός είναι ένας περήφανος μπαμπάς τεσσάρων παιδιών: της Αρυάνας, του Ιάσονα και του Κωνσταντίνου, παιδιά που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Ανθή και την Βαλέρια-Ασημούλα, που απέκτησε με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα.

Σε παλιότερη συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» (18/9/2023) είχε μιλήσει για το χωριό του που είναι το ησυχαστήριό του καθώς και την απόφαση να παντρευτεί ξανά. «Οι Φιλιάτες Θεσπρωτίας, το χωριό μου είναι το ησυχαστήριό μου. Είναι δύσκολο να είσαι πατέρας τεσσάρων παιδιών με πολλές υποχρεώσεις και δραστηριότητες».

Όπως είπε όταν χρειάστηκε να πει στα παιδιά πως πρόκειται να φτιάξει τη ζωή του, πήρε την γνώμη ειδικού.

lianos-kores-simi.jpg

instagram @giorgoslianoss

«Όταν αποφάσισα να αλλάξω σελίδα στην προσωπική μου ζωή ήταν μία δύσκολη κατάσταση και χρειάστηκα βοήθεια ειδικού για να το πω στα παιδιά μου. Ζήτησα τις κατάλληλες συμβουλές για να διαφυλάξουμε την ψυχική ισορροπία των παιδιών. Έχω υπομονή, αλλά τα παιδιά μου είναι διαφορετικές ηλικίες και έχουν διαφορετικές απαιτήσεις. Όσο λείπω για δουλειά προσπαθώ να καλύψω τον χαμένο χρόνο με τα παιδιά μου».

lianos-paidia-axerontas-(3).jpg

Instagram@giorgoslianoss

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved