Χριστίνα Μπόμπα: Στην Κρήτη οικογενειακώς για το Πάσχα

Οι Φιλίππα και Αριάνα απολαμβάνουν τα παιχνίδια και τις βόλτες με τη μαμά, τον μπαμπά και το νονό... Μάνο Γαυρά.

Χριστίνα Μπόμπα: Στην Κρήτη οικογενειακώς για το Πάσχα

Στην Κρήτη φαίνεται πως θα περάσουν τις διακοπές του Πάσχα η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Το ζευγάρι μετά το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων του Σάκη Τανιμανίδη, ταξίδεψε μέχρι την όμορφη Κρήτη για να περάσει τις μέρες των γιορτών.

christina-mpompa-kriti-(1).jpg

Στην παρέα τους βρίσκεται και ο Μάνος Γαβράς. Να σας θυμίσουμε πως ο Κρητικός ηθοποιός, ήταν ένας από τους επτά νονούς των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Συγκεκριμένα με τη Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της Ντεμίλια και τον γιο της, Γιώργο, βάφτισε τη μικρούλα Φιλίππα.

christina-mpompa-kriti-(7).jpg

«Όταν ο νονός μας, μας ξεναγεί στην πόλη που μεγάλωσε. Αξία ανεκτίμητη. Σε αγαπάμε νονέ», σχολίασε η Χριστίνα Μπόμπα κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε και που τη δείχνει να κάνει βόλτα στην πόλη του Ηρακλείου στο πλευρό του κουμπάρου της και του συζύγου της.

Όσο για τις μικρές Φιλίππα και Αριάνα; Αυτές όπως μπορείτε να δείτε και εσείς απολαμβάνουν τη βόλτα με τα καρότσια. Φυσικά και τη Φιλίππα την κρατά ο νονός της Μάνος Γαυράς.

Στιγμές στην Κρήτη και τα παιχνίδια στην παιδική χαρά

Εκτός από τις βόλτες όμως, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από την παιδική χαρά όπου έδειξε πώς περνούν οι κόρες της.

Οι φωτογραφίες από μόνες τους μαρτυρούν το πόσο ωραία περνούν τα κορίτσια και πόσο τους αρέσει να βρίσκονται στην παιδική χαρά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved