Γιώργος Λιάγκας: Για σκι στον Παρνασσό - Η φωτογραφία με τον γιο του

Ο γνωστός παρουσιαστής πέρασε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με τα παιδιά του.

Γιώργος Λιάγκας: Για σκι στον Παρνασσό - Η φωτογραφία με τον γιο του
Instagram / gliagas

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι μόνο χειμερινός κολυμβητής, είναι και σκιέρ. Όταν λοιπόν του δίνεται η ευκαιρία να βρεθεί σε ένα από τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας, - που να έχουν χιόνι – δεν χάνει την ευκαιρία να το επισκεφτεί.

Και συνήθως, επιλέγει το πιο κοντινό καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να απουσιάζει μόνο τα Σαββατοκύριακα όπως και οι γιοι του που τον συνοδεύουν.

giorgos-liagkas-me-gious-sta-xionia1.jpg

Παλιότερο στιγμιότυπο με τους γιους του στον Παρνασσό (Φεβρουάριος του 2023)

Σκι στον Παρνασσό

Το Σάββατο (24/3 ) ο Γιώργος Λιάγκας πήγε με τα παιδιά του στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού και έκαναν σκι.

Μοιράστηκε μάλιστα και σχετικό στιγμιότυπο μετά από καιρό με έναν από τους γιους του, με το εξής σχόλιο: «Ετοιμοπόλεμοι».

giorgos-liagkas-me-gio.jpg

Ένας δημοκρατικός μπαμπάς

Ο Γιώργος Λιάγκας σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, αποκάλυψε τι είδους μπαμπάς είναι: « Είμαι ένας δημοκρατικός μπαμπάς. Ο πατέρας μου ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, πήρα αγάπη. Ήδη, τώρα που βλέπω τα παιδιά μου, έχουν γίνει καλύτεροι άνθρωπο από εμένα», ανέφερε στην εκπομπή I love ΣουΚου και την Μπέτυ Μαγγίρα.

liagas-me-gious-sto-londino.jpg

O Γιώργος Λιάγκας με τους γιους του.

Όσον αφορά τα δικά του παιδικά χρόνια ανέφερε πώς έχει επιλέξει να μη μιλά γι΄αυτά κι έτσι σκοπεύει να συνεχίσει. « Δυσκολεύτηκα παρά πολύ στα παιδικά μου χρόνια. Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι΄αυτό και ούτε πρόκειται να μιλήσω ποτέ, για το πώς πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Είναι κάτι που το έχω βιώσει εγώ και το ξέρουν λίγοι άνθρωποι. Δεν μου αρέσει να βγαίνω, να κλαίγομαι και να λέω “A παιδιά πέρασα αυτό, λυπηθείτε με, δώστε μου άλλοθι επειδή κάποια στιγμή διατύπωσα μια άποψη” .Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από άλλοθι, είμαι αρκετά δυνατός ώστε να μη θέλω άλλοθι στη ζωή μου και την άποψή μου», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved