Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η γλυκιά ανάρτηση με ευχές για τα γενέθλια της κόρης της

Η αδυναμία δεν κρύβεται!

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η γλυκιά ανάρτηση με ευχές για τα γενέθλια της κόρης της

Με μια ανάρτηση ευχήθηκε η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου στην κόρη της χρόνια πολλά για τα 20α γεννέθλιά της. Μάλιστα, τα λόγια με τα οποία «πλαισίωσε» την φωτογραφία είναι συγκινητικά και σίγουρα μιλούν στην ψυχή πολλών μαμάδων εκεί έξω.

Η λεζάντα θυμίζει κάτι από προσωπικό γράμμα:

«Κορούλα μου χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα ! 20 χρόνια είναι μόνο η αρχή ! Να ζεις με χαρά, με προσφορά στους συνανθρώπους σου , με βαθειά περιέργεια για την μαγεία της ζωής! Με ευαισθησία, , ενσυναίσθηση κι ευθύνη! Σήμερα έζησα κάτι πρωτόγνωρο μετά την παράσταση. Μητέρες που έχουν χάσει τα παιδιά τους ήταν απόψε εκεί! Κάτι πολύ βαθύ μοιράστηκα μαζί τους! Είσαι ό, τι πιο πολύτιμο μου χαρίστηκε στη ζωή αυτή! Πρόσεχε τον εαυτό σου και ζήσε την κάθε στιγμή! Η μανούλα❤️❤️❤️»

Ας κάνουμε μια ιδιαίτερη μνεία στην παράσταση που πρωταγωνιστεί η ηθοποιός, «Η αξία της ζωής» καθώς μιλά για τον αναπόφευκτο πόνο της απώλειας και από ό,τι φαίνεται αποτέλεσε εμπνεύση για τα λόγια της.

Την καμαρώνει συνέχεια

Μαμά και κόρη έχουν μία πολύ στενή σχέση και συχνά η ηθοποιός χαρίζει κάποια στιγμιότυπα των προσωπικών τους στιγμών στους ακόλουθούς της:

Τέλος, η Πέγκυ Σταθακοπούλου έχει αναφερθεί στις προσπάθειες που έκανε για επτά χρόνια μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος και δηλωνει τρελαμένη με την κόρη της λέγοντας ότι εκτιμάει κάθε στιγμή που περνάει μαζί της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved