Λάουρα Νάργες: Η φωτογραφία με τον Χρήστο Σαντικάι και τον γιο τους – Μεγάλωσε πολύ

Ο μικρός Αλέξανδρος είναι γλύκας.

Λάουρα Νάργες: Η φωτογραφία με τον Χρήστο Σαντικάι και τον γιο τους – Μεγάλωσε πολύ

Για τη Λάουρα Νάργες, ο χρόνος έχει αποκτήσει άλλο νόημα και ουσία από τη στιγμή που έγινε μητέρα. Παράλληλα άλλαξαν και οι προτεραιότητές της.

Είχε γράψει χαρακτηριστικά σε παλιότερη ανάρτησή της:

«Δεν είμαι πάρα πολύ ενεργή στα social media, τουλάχιστον όχι όσο «περιμένουν» τρίτοι (what…why?) από εμένα να είμαι… Πρόκειται για μία άκρως συνειδητή απόφαση που έχω πάρει πολύυυυ καιρό πριν, τους λόγους ενδεχόμενος να τους αναφέρω άλλη στιγμή. Νιώθω πολύ όμορφα έτσι και απολαμβάνω την ηρεμία μου, κυρίως όμως απολαμβάνω διαφορετικά τον ποιοτικό χρόνο με τον γιο μου και παρατηρώ κάθε μέρα (με υπερηφάνεια φυσικά 🫣) πόσο μεγαλώνει και εξελίσσεται 🥹❤️ Απολαμβάνω διαφορετικά τον ποιοτικό χρόνο με τον άντρα μου, όσο μας το επιτρέπουν βέβαια οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, οι οποίες είναι πολλές! Μόνο χαρά νιώθω για την ανοδική πάντα πορεία του @xristos.santikai ⭐️ Τώρα όμως πια αρχίζω να απολαμβάνω σιγά-σιγά (!) και τον ποιοτικό χρόνο που (επιβάλλεται να) δίνω στον εαυτό μου - νομίζω σχεδόν πια δίχως ενοχές 😜 Λέω να ξεκινήσω μαθήματα μπαλέτου, πάντα ήθελα να μάθω αυτήν την ξεχωριστή για εμένα τέχνη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου! Άλλωστε, ποτέ δεν είναι αργά, σωστά? Και ίσως έτσι να έρθει και μία ώρα νωρίτερα ολοκληρωτικά η ισορροπία μου που ακόμα ψάχνω μέσα-έξω! ☺️ Φιλί, μου λείψατε».

laoura-narges.jpg

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια πια έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του γιου της, Αλέξανδρου, που απέκτησε με τον Χρήστο Σαντικάι.

laoura-narges-3.jpg

Στον λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται με τους ακολούθους της αρκετές στιγμές με τον μοναχογιό της αλλά και με τον άνδρα της ζωής της.

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση που έκανε ήταν με αφορμή του Αγίου Βαλεντίνου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τους τρεις τους.

lauranarjes-oikogeneiaki-photo.jpg

Όπως βλέπετε, ο Αλέξανδρος που είναι 17 μηνών, έχει μεγαλώσει κι είναι ένας γλύκας.

lauranarjes-me-gio.jpg

«Μου άλλαξες τη ζωή και εγώ αυτό δεν το αλλάζω! Σε αγαπάω με όλη μου την ψυχή! Για πάντα! Η πρώτη μου επίσημη "γιορτή της μητέρας" και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες εκεί έξω», είχε γράψει η ραδιοφωνική παραγωγός για τον γιο σε ένα ακόμα ποστ που έκανε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved