Χριστίνα Μπόμπα: «Βουνό» τα παιχνίδια των διδύμων στο νέο σπίτι

«Happy mess» σχολίασε η digital creator.

Χριστίνα Μπόμπα: «Βουνό» τα παιχνίδια των διδύμων στο νέο σπίτι

Η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη έχουν μετακομίσει στο νέο τους σπίτι και προσπαθούν να τακτοποιηθούν.

Θα χρειαστεί χρόνος καθώς τα πράγματα είναι πολλά και το ζευγάρι παράλληλα τρέχει λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

Η χαρά του ωστόσο είναι μεγάλη, γιατί μετά από πολλούς μήνες εργασιών, μπορεί πλέον να είναι στο νέο του ανακαινισμένο σπίτι.

Φωτογραφίες από το νέο σπίτι

Η Χριστίνα Μπόμπα έχε ανεβάσει μέχρι σήμερα αρκετά στιγμιότυπα από διάφορους χώρους του σπιτιού.

spiti-boba-tanimanidis-spiti.jpg

Οι κούτες που πρέπει ακόμα να τακτοποιηθούν είναι πολλές, ωστόσο μπορεί κανείς να διακρίνει τους μεγάλους και φωτεινούς χώρους.

domatio-ariana-filippa-(3).jpg

Το σπίτι διαθέτει και playroom με χτιστές βιβλιοθήκες στους τοίχους όπου ήδη έχουν τοποθετηθεί παιδικά παραμύθια και βιβλία για τις μικρές.

domatio-ariana-filippa-(2).jpg

Τα παιχνίδια θα πάρουν κι αυτά τη θέση τους. Μέχρι τότε είναι συγκεντρωμένα σε ένα σημείο του καθιστικού (υποθέτουμε) σχηματίζοντας …βουνό.

mpompa-neo-spiti.jpg

Instagram @Christina Bompa Tanimanides

Η Χριστίνα Μπόμπα πάντως δεν δείχνει να αγχώνεται – και καλά κάνει – καθώς ένα σπίτι για να γίνει λειτουργικό πλήρως, μετά από μετακόμιση και μάλιστα τέτοιας κλίμακας, χρειάζεται χρόνο και πολλά χέρια.

«Happy mess» έγραψε η μαμά Χριστίνα και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία τα νέα στιγμιότυπα που θα μοιραστεί στον λογαριασμό της στο Instagram από το νέο της σπίτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved