Ιωάννα Τούνη: Δε μένει λεπτό ήσυχος ο Πάρης στο σπίτι – Ανοίγει ντουλάπες, συρτάρια

«Κάπως έτσι όλη μέρα εμείς», σχολίασε η γνωστή influencer σε  insta story που ανέβασε.

Ιωάννα Τούνη: Δε μένει λεπτό ήσυχος ο Πάρης στο σπίτι – Ανοίγει ντουλάπες, συρτάρια

O Πάρης Αλεξάνδρου πριν από λίγο καιρό έκανε τα πρώτα του βήματα και τώρα ποιος τον πιάνει.

Και μπορεί να δυσκολεύεται να περπατήσει στο χώμα – όπως έγραψε η μαμά του – ωστόσο, μέσα στο σπίτι και γενικά σε λείες επιφάνειες, πάει …σφαίρα.

ioanna-touni-paris.jpg

Πλέον, ο μικρός είναι ασταμάτητος και απολαμβάνει την ανεξαρτησία του.Πηγαίνει από δωμάτιο σε δωμάτιο και εξερευνά πράγματα που είναι στις ντουλάπες και τα συρτάρια.

Διότι ως γνωστόν πάντα στα παιδιά ασκεί γοητεία καθετί που δεν είναι κλασικό παιχνίδι και μπορούν να το ανακαλύψουν μόνα τους.

Η Ιωάννα Τούνη λοιπόν απαθανάτισε τις προάλλες τον γιο της καθώς ...άδειαζε την ντουλάπα. Πρώτα βέβαια είχε κάνει ένα πέρασμα από τα συρτάρια.

ioanna-touni-me-gio.jpg

Instagram @ j.touni

Η καθημερινότητα με τον Πάρη, τα ταξίδια και οι εκδρομές

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν μια άμεση και συνεχή επαφή με τους χιλιάδες ακολούθους τους. Μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους στην οποία τον πρώτο λόγο έχει ο γιος τους.

Είναι γνωστό – σε όσους ακολουθούν το ζευγάρι στα social- ότι τον μεγαλώνουν οι δυο τους γι΄αυτό και τον έχουν μαζί τους από το γυμναστήριο μέχρι το κομμωτήριο.

touni-me-gio5.jpg

Instagram/ j.touni

Φυσικά, και στις αποδράσεις εντός και εκτός Ελλάδας οι οποίες είναι συχνές. Ο Πάρης, μόλις ενός έτους έχει ταξιδέψει σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο ενώ το πιο πρόσφατο ταξίδι ήταν στο Μεξικό και έπεται συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/C3GR7R8I80I/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved