Καλομοίρα: Στο Λας Βέγκας με την οικογένειά της - Εκπληκτική εμπειρία, φανταστικές φώτο

Με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δημοσίευσε βίντεο με φωτογραφίες και στιγμές που πέρασε η οικογένειά της.

Καλομοίρα: Στο Λας Βέγκας με την οικογένειά της - Εκπληκτική εμπειρία, φανταστικές φώτο

Η αγαπημένη μας Καλομοίρα, μετά την ολοκλήρωση του reality που παρουσίαζε με τον Γιώργο Λιανό, I'm A Celebrity Get Me Out Of Here, επέστρεψε στην οικογένειά της και τα παιδιά της. Οι αναρτήσεις έκτοτε ελαττώθηκαν και με αφορμή την Ημέρα των Ερωτευμένων δημοσίευσε ένα βίντεο με στιγμές που πέρασε με την οικογένειά της στη Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Καλομοίρα με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους, ταξίδεψαν μέχρι την πιο διασκεδαστική πόλη του κόσμου και έζησαν μια μοναδική εμπειρία.

Επισκέφθηκαν το φράγμα Χούβερ, ένα τοξωτό φράγμα στον ποταμό Κολοράντο, που βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ των πολιτειών της Αριζόνα και της Νεβάδα, το Λας Βέγκας, το Grand Kayon, και τα παιδιά της είχαν την ευκαιρία να δουν μέσα στο σφαιρικό venue που βρίσκεται στο Λας Βεγκας, το Sphere, την ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι «Postcard From Earth».

https://www.instagram.com/reel/C3Viqvdre87/

«Χαρούμενη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Διαλέξτε την αγάπη αντί του φούβου.

Διαλέξτε το φως αντί του σκοταδιού.

Διαλέξτε την ψυχή αντί του «εγώ».

Αγαπήστε τον εαυτό σας. Σεβαστείτε τον εαυτό σας και να ξέρετε ότι είστε εκπληκτικοί», σχολίασε η Καλομοίρα δίπλα από το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Εκτός από το βίντεο όμως, δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες της.

«Postcard From Earth»

Όπως αναφέρει και το rollingstone.com, «η 50λεπτη ταινία ξεκινά με μια αίσθηση επιστημονικής φαντασίας, καθώς δύο χαρακτήρες προσγειώνονται σε έναν νέο πλανήτη μέσω διαστημόπλοιου. Ενώ βρίσκονται στο διαστημόπλοιό τους, μια φωνή αρχίζει να τους θυμίζει τη Γη και όλα όσα άφησαν πίσω. Ξαφνικά, πλάνα του πλανήτη γεμίζουν την τεράστια οθόνη του The Shpere. Η φωνή, η οποία χρησιμοποιείται κατά κάποιο τρόπο σποραδικά για να επιτρέψει στις εικόνες να λάμπουν, περιγράφει τη Γη ως μια "υπέροχη συμφωνία παγωμένη στο χρόνο". Προβάλλονται φαράγγια, λιβάδια, οροσειρές».

Αυτή η ταινία, δεν μένει μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς ο σκηνοθέτης μας ταξιδεύει στο Μεξικό, την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδία και πολλά ακόμη μέρη.

Πάρτε μια γεύση από το «Postcard From Earth» μέσα από ένα βίντεο που βρήκαμε στο YouTube και το TikTok.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved