Βασιλική Ανδρίτσου: Η κόρη της έγινε 5 ετών - Το υπέροχο βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός

Η ηθοποιός ευχήθηκε δημόσια στην κόρη της για τα γενέθλιά της δημοσιεύοντας στο Instagram ένα βίντεο.

Βασιλική Ανδρίτσου: Η κόρη της έγινε 5 ετών - Το υπέροχο βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός

Παιδί του έρωτα είναι η κόρη της Βασιλικής Ανδρίτσου και του Νίκου Σιμεωνίδη καθώς γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου πριν από πέντε χρόνια.

Η Ανθένια, λοιπόν, χθες είχε τα γενέθλιά της και η μητέρα της δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με μερικές οικογενειακές στιγμές, γράφοντας:

«Σήμερα.. σαν σήμερα..η συγκίνηση μεγάλη.. η ευγνωμοσύνη άπειρη..σε ευχαριστώ μπουμπούκι μου που ήρθες στον κόσμο♥️♥️♥️ σου εύχομαι τα ΠΑΝΤΑ💜💜σαγαπω..🙏🦄🦋🌸🌻🌼🌺🌞#antheniamou #koroulamou #happybirthday #14february».

https://www.instagram.com/reel/C3Ugc6cMLTK/

Η ηλικία, η μητρότητα και η σχέση με την κόρη της

Η ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», είχε πει πώς όταν πρωτοαντίκρισε την κόρη της έμεινε άναυδη και ήταν σαν να άνοιξε μια καινούργια πόρτα στη ζωή της.

«Η γονεϊκότητα είναι τελείως διαφορετική από την μητρότητα. Είναι ωραίο να λες στο παιδί σε αγαπώ αλλά και να στο λέει και εκείνο. Νιώθω υπέροχα στα 51 μου και δυνατή. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το να φοβόμαστε να γεράσουμε, να αγαπήσουμε, να γεννήσουμε, να μην παντρευτούμε».

https://www.instagram.com/p/CyY7qlZrscP/

Όπως είπε, η αγκαλιά, η αγάπη και η ειλικρίνεια είναι πολύ βασικά πράγματα για ένα παιδί.

«Από το παιδί μου έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα και για τον χαρακτήρα μου και γενικά για τον κόσμο. Η μικρή μου άλλαξε τα πάντα, έχω περισσότερη υπομονή που δεν ήταν το φόρτε μου. Είναι σημαντικό να ζητάς συγγνώμη από το παιδί σου».

Η ηθοποιός είπε πως η σχέση με τον άντρα της μετά τον ερχομό της μικρής έγινε καλύτερη κι επίσης ότι η Ανθένια είναι…τσαούσα.

«Η κόρη μου από πολύ μικρή είναι τσαούσα. 3 ετών μου είπε ότι θέλει να μείνει λίγο μόνη της και έκλεισε την πόρτα του δωματίου της. Μου αρέσει πάρα πολύ που είμαι 51 ετών και είμαι έτσι όπως είμαι. Η επιστήμη προχωράει και πρέπει να την αξιοποιούμε αλλά να μην μας πιάνει μανία. Στο Χόλιγουντ είναι όλες ίδιες, πάνε να πάρουν βραβείο και δεν ξέρεις ποια το πήρε».

https://www.instagram.com/p/CsjNKrbs762/

Όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν πειράζει και να φανούν δύο ρυτίδες και να ασπρίσουν τα μαλλιά σου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved