Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της ξεκίνησε νέα δραστηριότητα κι είναι ενθουσιασμένη

Η Διώνη έχει πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα.

Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της ξεκίνησε νέα δραστηριότητα κι είναι ενθουσιασμένη

Η Σίσσυ Φειδά έχει μιλήσει πολλές φορές για το πώς άλλαξε η ζωή της μετά τη γέννηση της κόρης της αλλά την αδυναμία που της έχει.

Παρόλο που απουσιάζει αρκετές ώρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, φροντίζει να περνά χρόνο με την Διώνη ενώ συχνά τη συνοδεύσει στις δραστηριότητές της.

Η κόρη της πηγαίνει μπαλέτο κι αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις που κατά καιρούς κάνει η Σίσσυ Φειδά, της αρέσει πολύ.

feida-kori-mpaleto.jpg

Η νέα δραστηριότητα της Διώνης

Το μπαλέτο όμως δεν είναι η μοναδική εξωσχολική δραστηριότητα της μικρής Διώνης. Πρόσφατα ξεκίνησε και ποδόσφαιρο, ένα άθλημα ομαδικό, με πολύ …τρέξιμο.

Η γνωστή interior designer βρέθηκε στην προπόνηση και απαθανάτισε την κόρη της γράφοντας όλο καμάρι: « Από το μπαλέτο στο ποδόσφαιρο. Ακριβώς όπως η μαμά».

feida-kori-podosfairo.jpg
feida1.jpg

Η σχέση με την κόρη της

Η Σίσσυ Φειδά σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» είχε μιλήσει για τη σχέση που έχει με την κόρη της και παραδέχτηκε ότι ο γάμος μοιραία έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα, αφού της αφιερώνει πολύ χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CwqG0XVLqTF/

«Δεν είναι εύκολο να είσαι μητέρα, σύζυγος και γυναίκα καριέρας», είχε πει χαρακτηριστικά.

Για εκείνη η μητρότητα είναι δύσκολη, καθώς όπως τόνισε, οι μητέρες που δουλεύουν νιώθουν ενοχές, εξάντληση, αγανάκτηση, αλλά είναι πάντα εκεί.

https://www.instagram.com/p/CsN8wVut8EC/

«Η σχέση με την κόρη μου είναι οριακά ερωτική. Ο μπαμπάς επειδή λείπει πολλές ώρες λόγω δουλειάς όταν τη βλέπει τα κάνει όλα έντονα. Ο γάμος έρχεται σε δεύτερη μοίρα, πρώτα από όλα είναι το παιδί. Ο γάμος θέλει δουλειά, προσπαθείς να τον κρατήσεις σε ένα επίπεδο ώστε να μην έχεις μεγάλες αλλαγές από πριν» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/CEBfv9unZfd/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved