Ούρσουλα Βλάχου: Οι υπέροχες φωτογραφίες με την κόρη της, Λυδία

Η κόρη της είναι μια κούκλα.

Ούρσουλα Βλάχου: Οι υπέροχες φωτογραφίες με την κόρη της, Λυδία

Η Ούρσουλα Βλάχου, την οποία γνωρίσαμε ως «Στέφανι», κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλο, μέσα από τη σειρά του Mega, στις 24 Οκτωβρίου 2022 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που εδώ και ένα χρόνο και κάτι έχει αλλάξει την καθημερινότητα και τη ζωή της.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για την ίδια και τον σύζυγό της, Βίκτωρα Αποστόλου.

«Θα μπορούσα να γράφω ώρες, άπειρα πράγματα, για το θαύμα της εγκυμοσύνης, της γέννας ή της μητρότητας, καθώς ήταν ότι πιο δύσκολο, επίπονο αλλά και ότι πιο άξιο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, αλλά οι λέξεις όλου του κόσμου δεν φτάνουν για να περιγράψουν αυτό το συναίσθημα που νιώθεις όταν ακούς για πρώτη φορά το κλάμα του, το παίρνεις αγκαλιά, σε κοιτάει μέσα στα μάτια και βλέπεις ένα κομμάτι σας!», είχε γράψει κάτω από τις πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης κορούλας της, κάνοντας γνωστή τη γέννηση της κόρης της.

Η μικρή Λυδία, δεν θυμίζει σε τίποτε το νεογέννητο αυτό μικράκι. Έχει μεγαλώσει, έχει γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια και τρελαίνει με τα καθημερινά της καμώματα τους γονείς της. Και ποιο παιδί άλλωστε σε αυτή την ηλικία δεν τρελαίνει τους γονείς του.

My mini me

Η Ούρσουλα αναρτά συχνά φωτογραφίες με την κόρη της. Πρόσφατη ανάρτηση τούτη εδώ, που δείχνει μαμά και κόρη ντυμένες ασορτί.

oursoula-vlaxou-kori.jpg

instagram @oursoula_vlachou

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μαμά και κόρη ντύνονται ασορτί. Η Ούρσουλα έχει επιλέξει πολλές φορές ίδια outfit για εκείνη και την μικρή Λυδία.

Σε όλες τις φωτογραφίες φαίνεται η αδυναμία που έχει η ηθοποιός στην κόρη της. Απολαύστε μερικά στιγμιότυπά τους παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved