Νίκος Ψαρράς: Οι σπάνιες φωτογραφίες με το «τουφέκι» του, Παναγιώτη

Οι φωτογραφίες με το «τουφέκι» του.

Νίκος Ψαρράς: Οι σπάνιες φωτογραφίες με το «τουφέκι» του, Παναγιώτη

Ο Νίκος Ψαρράς είναι παντρεμένος με την Έλενα Καρακούλη και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο.

https://www.instagram.com/p/CMJ9tzHF8SW/

Έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και κάθε φορά που ο ηθοποιός μιλά για τη σύζυγό του, για τη σχέση τους, τη γνωριμία τους και για όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί, «λιώνει» από ευτυχία.

«Δεν ήθελα να αποκτήσω παιδί, ήμουν σίγουρος ότι δεν θα παντρευτώ. Περνούσα πολύ ωραία, γύρναγα, δεν έδινα λογαριασμό σε κανέναν. Κοιμόμουν ό,τι ώρα ήθελα. Με το παιδί ξαναγνωρίζεις τη ζωή μέσα από δύο αθώα μάτια. Παύεις να είσαι εγωιστής. Ο κόσμος σταματάει να κινείται γύρω σου. Κινείται γύρω από ένα πλάσμα που σε έχει ανάγκη», είχε πει σε συνέντευξή του.

Ο ρόλος του πατέρα, ο πιο όμορφος ρόλος στη ζωή του

Ο ηθοποιός απολαμβάνει καθημερινά τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα, μιας και ο γιος του, ο Παναγιώτης, αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή του. Τον ελεύθερο χρόνο του, τον αφιερώνει αποκλειστικά σε εκείνον και κάνουν πράγματα μαζί, όπως Σαολίν Κουνγκ Φου. Μπαμπάς και γιος αποφορτίζονται μερικά απογεύματα μαζί και μοιράζονται το ίδιο πάθος και ενδιαφέρον για το ίδιο άθλημα.

Ο Νίκος Ψαρράς προσπαθεί να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και γι’ αυτό στο instagram δεν ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά του με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν θα βρει κανείς αρκετές φωτογραφίες με το «τουφέκι» του στο διαδίκτυο.

Όπου «τουφέκι» βάλτε τον γιο του. Βλέπετε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Η Μάγισσα», φωνάζει «τουφέκι μου» τον γιο του. Λέξη που αγάπησε μέσα από το ρόλο του Κανέλλου.

Παρακάτω ακολουθούν οι σπάνιες φωτογραφίες που έχουν μαζί μπαμπάς και γιος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved