Λένα Παπαληγούρα: Οι γιοι της φόρεσαν αποκριάτικες μάσκες

«Κάποιοι ανυπομονούν για τις Απόκριες !!!», σχολίασε στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

Λένα Παπαληγούρα: Οι γιοι της φόρεσαν αποκριάτικες μάσκες
Instagram / lena_papaligoura

Οι γιοι της Λένας Παπαληγούρα ανυπομονούν για τις Απόκριες! Και ναι μεν το Τριώδιο ανοίγει στις 25 Φεβρουαρίου, τα δύο αγοράκια όμως, ξεκίνησαν ήδη τις μεταμφιέσεις.

Η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία τους που είναι αγκαλιά και φορούν μάσκες στο πρόσωπό τους.

« Κάποιοι ανυπομονούν για τις Απόκριες !!!», ήταν το σχόλιό της.

https://www.instagram.com/p/C24gCTmIOoY/

O χρόνος με τα παιδιά και η ζήλια ανάμεσα στους γιους της

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Άκη Πάντο και μαζί έχουν αποκτήσει τον Αναστάση και τον Αντώνη.

https://www.instagram.com/p/CoUV1qOogUd/

«Ο χρόνος με τα παιδιά μου και την οικογένεια μου είναι η δύναμή μου. Όταν αποκτάς οικογένεια ο εαυτός σου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Έχουμε γίνει μια ομάδα , με τον άντρα μου είμαστε συμμέτοχοι. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια αλλά πίστευα ότι δεν θα μου συμβεί. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη στη ζωή που μου έστειλε τον Άκη και τα παιδιά μου», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Ελένη».

https://www.instagram.com/p/Cx3dGkyrn1s/

Αναφορικά με τη σχέση των δύο μικρών αγοριών μεταξύ τους ανέφερε: «Σίγουρα υπήρξε ζήλια του μεγάλου γιου όταν ήρθε ο δεύτερος. Εγώ δεν έχω αδέρφια και είναι κάτι που στη ζωή μου με ενοχλεί , θα ήθελα να έχω έναν άνθρωπο να μοιράζομαι».

https://www.instagram.com/p/CwM8nG2o1-u/

Μάλιστα σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ "Μαμά- δες" εξομολογήθηκε ότι δεν μπορούσε να φανταστεί τη ζωή της χωρίς παιδιά: «Το σπίτι μας είναι ένας παιδότοπος. Είναι όμορφη η καθημερινότητα. Εγώ δεν έχω αδέλφια και είναι όμορφο να παρατηρώ πώς μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Δεν μπορούσα να με φανταστώ χωρίς παιδιά. Οπότε όταν ήρθαν ήθελα να τους δώσω χώρο. Στο πρώτο όταν ήρθε αποφάσισα να μην δουλέψω για να είμαι μαζί του!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved