Αλέξανδρος Κοψιάλης: Ο γιος του έγινε τριών - Φώτο από το εντυπωσιακό πάρτι

Αδημοσίευτες φωτογραφία από το πάρτι Spiderman που του διοργάνωσαν.

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Ο γιος του έγινε τριών - Φώτο από το εντυπωσιακό πάρτι

Πριν από τρία χρόνια ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Σοφία Φυρού έγιναν γονείς για πρώτη φορά! Ο ερχομός του μικρού Κωνσταντίνου γέμισε και τους δύο με συναισθήματα που δεν είχαν νιώσει ποτέ ξανά και η ευτυχία αυτά τα τρία χρόνια φαίνεται σε κάθε τους εμφάνιση.

Με αφορμή τα τρίτα γενέθλια του μικρού Κωνσταντίνου, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του μικρούλη.

Το πάρτι είχε ως θέμα τον Spiderman, αγαπημένο ήρωα του Κοψιάλη Jr. και ο χώρος που γιόρτασαν τα γενέθλια ήταν στολισμένος με εντυπωσιακά μπαλόνια και εικόνες του ήρωα της Marvel.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Σοφία Φιρού δημοσιεύουν καθημερινά φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους μαζί με τον μικρό Κωνσταντίνο, που τους έχει κλέψει την καρδιά και δεν μπορούν να του χαλάσουν κανένα χατίρι.

Οι δυο τους είναι πανευτυχείς με την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και νιώθουν ότι η ζωή τους έχει ολοκληρωθεί με τον γιό τους, ο οποίος αδιαμφισβήτητα είναι ένας κούκλος και μοιάζει στον μπαμπά του.

Δείτε μερικές φωτογραφίες τους παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved