Βίκυ Κάβουρα: Έτσι κρατιέται σε φόρμα στο 2ο τρίμηνο της κύησης

Η ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός.

Βίκυ Κάβουρα: Έτσι κρατιέται σε φόρμα στο 2ο τρίμηνο της κύησης

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Βίκυ Κάβουρα, όπως ανακοίνωσε πριν λίγες εβδομάδες στον αέρα της εκπομπής της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί του Γιώργου Τζαβέλλα, με τον οποίο η Βίκυ Κάβουρα είναι σε σχέση.

Η ηθοποιός διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Βλέπει την κοιλίτσα της μέρα με τη μέρα να μεγαλώνει και προσπαθεί να διατηρηθεί σε φόρμα μέσα από το pilates. Γυμναστική που έκανε και πριν την εγκυμοσύνη της.

Πριν λίγες ώρες η Βίκυ Κάβουρα δημοσίευσε selfie που τη δείχνει να γυμνάζεται έχοντας βαράκια στα πόδια και δείχνοντας την αρκετά φουσκωμένη της κοιλίτσα.

kavoura-pilates.jpg

Aντίστοιχες φωτογραφίες είχε δημοσιεύσει πριν λίγες μέρες, δείχνοντας πάλι τον χώρο όπου γυμνάζεται.

Η Βίκυ Κάβουρα δεν έχει μιλήσει ακόμη δημόσια για την εγκυμοσύνη της. Με μια φωτογραφία επιβεβαίωσε τα νέα και έκτοτε δεν έχει κάνει καμία δήλωση. Η ηθοποιός αισθάνεται αμήχανα να μιλά για την προσωπική της ζωή, πόσο μάλλον τώρα που είναι έγκυος.

https://www.instagram.com/p/C2fROBQBFEO/

«Αισθάνομαι πολύ αμήχανα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Όταν συναντώ τους δημοσιογράφους πρέπει να υπάρχει ένα τακτ, δεν γίνεται να με ρωτάς να κουτσομπολέψω τον εαυτό μου», είχε αναφέρει σε δηλώσεις της στο παρελθόν και πριν μείνει έγκυος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved