Κλέλια Πανταζή: Η απολαυστική ανάρτηση με τον γιο της που τρώει μακαρόνια

Υπέροχος για ακόμα μία φορά ο μικρός Αλέξανδρος.

Κλέλια Πανταζή: Η απολαυστική ανάρτηση με τον γιο της που τρώει μακαρόνια

Η Κλέλια Πανταζή είναι ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τους τρεις γιους της. Ο μεσαίος, ο Αλέξανδρος, έγινε δύο ετών τον περασμένο μήνα και ανήμερα των γενεθλίων του είχε γράψει:

«Αυτός εδώ ο έρωτας με τα μεγάλα, γελαστά μάτια και τα ζουμερά, γυαλιστερά χειλάκια, έγινε δυο!!! Ευχή μου, να συνεχίσεις να είσαι στην ζωή σου τόσο μοναδικός!!

Σ’ αγαπάω ομορφιά μου!!

#happybirthday #tsakalakii #twoyearsold #tsakalofamilia #τονκοιταωκαιλιωνω»

https://www.instagram.com/p/C1ogTpboIHs/

Τα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει η ίδια η αθλήτρια με το αγοράκι είναι το ένα πιο απολαυστικό από το άλλο. Ο μικρός Αλέξανδρος ποζάρει με νάζι στον φακό και κάνει τις πιο αξιολάτρευτες γκριμάτσες και εκφράσεις. Να σημειώσουμε δε, ότι από τα τρία αγόρια μέχρι στιγμής είναι αυτός που της μοιάζει και περισσότερο.

https://www.instagram.com/p/CzwFeTMo22-/

Η Κλέλια Πανταζή δημοσίευσε νέα στιγμιότυπα με το αγοράκι. Αυτή τη φορά τον απαθανάτισε να τρώει μακαρόνια και έγραψε χιουμοριστικά στην ανάρτησή της:

«Σας είχε λείψει ο Άλεξ να τρώει μακαρόνια το ξέρω…»

Η αθλήτρια έχει απαθανατίσει το αγοράκι να απολαμβάνει τη μακαρονάδα του και ζουμάρει ολοένα και περισσότερο στο πρόσωπό του. Δείτε τα απολαυστικά στιγμιότυπα στην gallery παρακάτω.

Γιατί τα παιδιά λατρεύουν τα μακαρόνια με τυρί;

Τα μακαρόνια με το τυρί είναι μαλακά, νόστιμα και αλμυρά. Σύμφωνα με έρευνες, τα παιδιά έλκονται από το αλάτι και τις αλμυρές τροφές περισσότερο από ότι οι ενήλικες. Η λιγούρα για αλμυρές τροφές είναι ένα σήμα που στέλνει το σώμα για πρωτεΐνη, λέει η Rachel Herz, PhD, επιστήμονας αισθήσεων και συναισθημάτων και συγγραφέας του βιβλίου Why You Eat What You Eat. Επιπλέον, το νάτριο είναι ένα μέταλλο που χρειάζεται το σώμα μας για να λειτουργήσει.

Τα παιδιά είναι από τη φύση τους νεοφοβικά, που σημαίνει ότι φοβούνται τα νέα τρόφιμα. Σε ήπιο βαθμό, αυτό είναι προσαρμοστικό, λέει η Herz, επειδή τους απομακρύνει από άγνωστα τρόφιμα που θα μπορούσαν να είναι δηλητηριώδη (το ένστικτο βλέπετε). Το χρώμα επίσης παίζει σημαντικό ρόλο. Τα παιδιά μπορεί να δείχνουν προτίμηση σε λευκές τροφές, όπως ρύζι, απλά ζυμαρικά ή ψωμί, επειδή τα θεωρούν «ασφαλή».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved